16.4 C
Athens

Πορτογαλία: Μένει στο Κατάρ για διακοπές ο Ρονάλντο, άγνωστο αν θα αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα μείνει στο Κατάρ για διακοπές και δεν αποκλείεται όταν πάρει το αεροπλάνο να μην πάει και πολύ μακριά, με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας να έχει το απόλυτο προβάδισμα για την υπογραφή του

Η Πορτογαλία έφυγε νωρίς και ταπεινωμένη από το Μουντιάλ του Κατάρ, όπως έγινε και στις δύο προηγούμενες μεγάλες διοργανώσεις που μετείχε (Euro 2020, Μουντιάλ 2018) και πλέον βλέπει ένα μέλλον γεμάτο ασάφειες και προβληματισμούς.

Μαρόκο – Πορτογαλία 1-0: Ο φονέας των Ιβήρων έγραψε ξανά ιστορία!

Για αρχή, ο Φερνάντο Σάντος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική της ηγεσία, ενώ και το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο με το εθνόσημο μοιάζει δυσοίωνο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, μάλιστα, μετά τα χθεσινά κλάματα για τον αποκλεισμό, φρόντισε να διασφαλίσει έξτρα άδεια διακοπών στο Κατάρ και δεν θα επιστρέψει στη Λισαβόνα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή των Πορτογάλων, δείχνοντας και με αυτό τον τρόπο τις κακές του σχέσεις τόσο με τον Σάντος όσο και με την Ομοσπονδία.

Την ίδια στιγμή, άγνωστο παραμένει και το μέλλον του σε συλλογικό επίπεδο, καθώς το κεφάλαιο «Γιουνάιτεντ» έκλεισε οριστικά κι αυτό της Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία (μάλλον) ανοίγει, σε ένα συμβόλαιο συνολικής αξίας 450 εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια!

Σημειώνεται, ότι μαζί με τον CR7, την απόφαση να παραμείνουν λίγες ημέρες ακόμα στο Κατάρ για διακοπές πήραν και οι: Μπρούνο Φερνάντες, Ράφαελ Λεάο, Ζοάο Κανσέλο, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντιόγκο Νταλότ, Ρούμπεν Νέβες, Ρουί Πατρίσιο, Ράφαελ Γκερέιρο και Ματέους Νούνες.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς