18.2 C
Athens

Ολυμπιακός – Βίρτους: Για την 8η ευρωπαϊκή νίκη στη σεζόν κόντρα σε Χάκετ και Τεόντοσιτς

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια στο «καμίνι» του ΣΕΦ με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα στην Τουρκία - Οι παλιοί γνώριμοι που επιστρέφουν στον Πειραιά και το κοινό στοιχείο των δύο αποψινών αντιπάλων

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Βίρτους Μπολόνια στο ΣΕΦ στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής στη Euroleague (9/12, 21:00) με τους Ερυθρόλευκους να αναζητούν την 8η νίκη τους στη σεζόν, μετά την ήττα από την Εφές στην Τουρκία.

Στόχος, φυσικά, η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά τη μεγάλη νίκη (9η στη σειρά) επί του Παναθηναϊκού για την Basket League κόντρα στους μαχητικούς Ιταλούς του Σκαριόλο που όμως προέρχονται από 3 ήττες στη σειρά στη Ευρώπη. Ωστόσο είναι τόσο απρόβλεπτοι και ικανοί για τη ζημιά, κάτι που φαίνεται από το το γεγονός ότι τις δύο φετινές μεγάλες εκτός έδρας νίκες της, τις πανηγύρισε κόντρα σε Ρεάλ στη Μαδρίτη και Αρμάνι στο Μιλάνο.

Ο Σκαριόλο έσταξε μέλι για Ολυμπιακό και Μπαρτζώκα πριν την επίσκεψη με τη Βίρτους στο ΣΕΦ

Στα αξιοσημείωτα της αποψινής αναμέτρησης στο «καυτό» ΣΕΦ η επιστροφή των Μίλος Τεόντοσιτς (μειώθηκε η τιμωρία των δύο αγωνιστικών του) και Ντάνιελ Χάκετ στον Πειραιά, στα παλιά αγαπημένα και γνώριμά τους λημέρια, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να αναμένεται να τους αποθεώσει για τα όσα προσέφεραν στην ομάδα στο παρελθόν.

Κοινό στοιχείο για τις δύο ομάδες, η μέχρι τώρα αήττητη πορεία στα πρωταθλήματά τους, με τον Ολυμπιακό να μην έχει γνωρίσει ακόμη την ήττα εντός συνόρων, όπως και η Βίρτους που μετράει σερί 9-0 στο ιταλικό πρωτάθλημα, προερχόμενη από την ευρεία νίκη επί της Βαρέζε, όπου σκόραρε 108 πόντους.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία). Τζάμπολ στις 21:00 σε μία ημέρα με πλούσια δράση σε Euroleague και Μουντιάλ.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς