17.7 C
Athens

Ο Σκαριόλο έσταξε μέλι για Ολυμπιακό και Μπαρτζώκα πριν την επίσκεψη με τη Βίρτους στο ΣΕΦ

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο προστέθηκε στη μακρά αλυσίδα προπονητών που έχουν αποθεώσει φέτος τον Ολυμπιακό αλλά και τη δουλειά του Γιώργου Μπαρτζώκα

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τον τρόπο παιχνιδιού του, τη δυναμική του αλλά και το ταλέντο που διαθέτει. Ο πολύπειρος προπονητής της Βίρτους Μπολόνια δεν στάθηκε μόνο εκεί πριν από την αναμέτρηση στο ΣΕΦ, αφού εστίασε και στον Γιώργο Μπαρτζώκα μιλώντας με εξαιρετικά λόγια.

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι υψηλής δυσκολίας λόγω της δύναμης του αντιπάλου, σίγουρα μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο χάρη σε απολύτως κορυφαίους παίκτες αλλά επίσης λόγω του συστήματος που είναι ακριβώς πολύ αποτελεσματικό και συμπαγές. Με έναν έμπειρο προπονητή που βρίσκεται εδώ και χρόνια στην ομάδα, με ηγετική φυσιογνωμία και πολύ υψηλές ικανότητες στο τεχνικό κομμάτι. Ένα δύσκολο μείγμα μας περιμένει μαζί με την έδρα, την ομάδα, το ατομικό ταλέντο κάποιων παικτών.

Από την πλευρά μας παλεύουμε και αισθανόμαστε ότι είμαστε στη μάχη για να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία ως το τέλος. Θέλουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι στην Αθήνα. Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη, να παίζουμε καλύτερα στα τρίτα δεκάλεπτα. Θα δώσουμε μερικά λεπτά σε κάποιους παίκτες που δεν είναι ακόμα στο 100% αλλά μπορούν να βρίσκονται στην αποστολή. Ταξιδεύουμε με τον στόχο να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και στη συνέχεια θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε σε επίπεδο αποτελέσματος», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Σέρτζιο Σκαριόλο που υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες των Σέμι Οτζελέγιε και Τόρνικε Σενγκέλια αλλά όχι σε αυτές του Μάρκο Μπελινέλι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς