18.3 C
Athens

Η πορτογαλική ομοσπονδία προσπαθεί να συμμαζέψει την κατάσταση και διαψεύδει για Ρονάλντο

Την είδηση πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο απείλησε να φύγει από το Κατάρ διέψευσε με ανακοίνωση της η πορτογαλική ομοσπονδία.

Το δημοσίευμα της Record άναψε φωτιές, καθώς ανέφερε πως ο 38χρονος σούπερ σταρ λογομάχησε έντονα με τον Φερνάντο Σάντος όταν έμαθε πως θα είναι εκτός ενδεκάδας στο παιχνίδι με την Ελβετία και μάλιστα έφτασε στο σημείο να απειλήσει πως θα αποχωρήσει από την αποστολή της Πορτογαλίας πριν το τέλος του Παγκοσμίου κυπέλλου.

Record: «Ο Ρονάλντο απείλησε τον Σάντος ότι θα φύγει από το Κατάρ»

Την είδηση αυτή έσπευσε να διαψεύσει με ανακοίνωση της η πορτογαλική ομοσπονδία, η οποία τονίζει πως ο Ρονάλντο και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πλήρως αφοσιωμένοι στην πορεία της χώρας στη διοργάνωση, κάτι που απέδειξε και ο 38χρονος επιθετικός στο παιχνίδι με την Ελβετία, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Πρόκειται για μια κίνηση πανικού από την πλευρά της Πορτογαλίας, καθώς τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται δεν πείθουν κανέναν και ειδικά η αναφορά για τη συμπεριφορά του Ρονάλντο κόντρα στην Ελβετία, αφού όλος ο κόσμος διαπίστωσε σε αρκετές περιπτώσεις την έντονη δυσαρέσκεια του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πορτογαλικής ομοσπονδίας αναφέρει:

«Τα Μέσα δημοσίευσαν ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο απείλησε να φύγει από την εθνική ομάδα κατά τη διάρκεια συζητήσεις με τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Φερνάντο Σάντος.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, απείλησε να φύγει κατά τη διάρκεια των αγώνων του Κατάρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δημιουργεί καθημερινά ένα μοναδικό ρεκόρ στην υπηρεσία της εθνικής ομάδας και της χώρας, το οποίο πρέπει να γίνει σεβαστό και το οποίο πιστοποιεί τον αδιαμφισβήτητο βαθμό αφοσίωσής του στην εθνική ομάδα.

Παρεμπιπτόντως, ο βαθμός αφοσίωσής του παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές με την Πορτογαλία φάνηκε και πάλι -αν χρειαστεί- στη νίκη επί της Ελβετίας, στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας, οι προπονητές και όλη η Ομοσπονδία είναι, όπως ήταν από την πρώτη μέρα, πλήρως αφοσιωμένη και ενθουσιώδης στην οικοδόμηση αυτού που θέλει η χώρα να είναι η καλύτερη συμμετοχή της Πορτογαλίας ποτέ σε Παγκόσμιο Κύπελλο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς