18.3 C
Athens

Γιοβάνοβιτς: Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ενισχυθεί, μην περιμένετε ονόματα από μένα

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε με νίκη τον κύκλο των φιλικών του αγώνων στην Κύπρο, επικρατώντας με 1-0 της Νέας Σαλαμίνας με τέρμα του Σπόραρ.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραδέχθηκε ότι η ομάδα του χρειάζεται άμεσα ενίσχυση σε κομβικές θέσεις, αλλά όπως τόνισε -με καθυστέρηση δευτερολέπτων στον λόγο του- δεν πρόκειται να αναφερθεί ονοματικά σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, κάτι για το οποίο θα συνεννοηθεί με τη διοίκηση.

Σημειώνεται ότι στο γήπεδο απόψε βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος τη φετινή χρονιά βλέπει πιο «ζεστά» το θέμα της διαχείρισης της ομάδας, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το γενικό απόσταγμα: «Απολαύσαμε την παραμονή μας στην Κύπρο. Στα φιλικά δεν βγάζεις πολλά συμπεράσματα. Ο στόχος μας ήταν να μπορέσουμε να απομονώσουμε την ομάδα, να κρατήσουμε ένα καλό επίπεδο στην αγωνιστική κατάσταση μας στη διακοπή.

Πραγματικά συμπεράσματα θα ξεκινήσουμε να βγάζουμε όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις. Στην Κύπρο είχαμε καλές συνθήκες για δουλειά, κόσμο στις κερκίδες μας. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε, τις ομάδες που παίξαμε και τους φιλάθλους μας».

Για τα μεταγραφικά: «Σίγουρα, δεν θα το ακούσετε από εμένα. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που πρέπει να ενισχυθεί. Να περιμένετε τις επίσημες ανακοινώσεις και όχι από εμένα να ακούσετε ονόματα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς