23.4 C
Athens

Νέα Σαλαμίνα – Παναθηναϊκός 0-1: Έκλεισε με νίκη τον κύκλο των φιλικών στην Κύπρο (vid)

Με νίκη αποχαιρετά την Κύπρο ο Παναθηναϊκός.

Οι Πράσινοι με γκολ του Σπόραρ από το πρώτο ημίχρονο επικράτησαν με 1-0 της Νέας Σαλαμίνας και αποχαιρετούν τη Μεγαλόνησο με απολογισμό δύο νικών και μίας ισοπαλίας μετά από τα τρία φιλικά που έδωσε κατά τη διάρκεια της χειμερινής του μίνι προετοιμασίας.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΠΟΡΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 0-1

Ο Μπερνάρ έβγαλε την ασίστ, ο Σπόραρ κέρδισε με άνεση από πλάγια θέση τον Κισσά και διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

Το «τριφύλλι» είχε την κυριαρχία και την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, δημιούργησε αρκετές απειλές μπροστά από την εστία των Κύπριων και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική ενέργεια.

Ο Γιοβάνοβιτς χρησιμοποίησε τις περισσότερες εκ των βασικών του μονάδων με φόντο την επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις από την επόμενη εβδομάδα (Κύπελλο) και είδε την άμυνά του να δοκιμάζεται σε ελάχιστες περιπτώσεις, τις οποίες «καθάρισε» ο Μπρινιόλι, με τον Λοντίγκιν να μην απειλείται καθόλου στο πρώτο ημίχρονο.

Συνοπτικά, στην Κύπρο ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-1 την Αστόντ από το Ισραήλ, ήρθε ισόπαλος με 2-2 με την Πάφο και κέρδισε σήμερα (7/12) με 1-0 τη Νέα Σαλαμίνα.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κίσσας (83′ Καρανίδης), Ντιακιτέ (46’ Μάντζεκ), Σεργίου (46’ Βίκτωρος, 86′ Φράγκος), Νικολάου (46’ Οφόρι), Άδωνη (46’ Λέουκο), Μιγκελίτο (46’ Καρλίτος), Μαρκάσα (46’ Φιάκας), Κουμουρής (46’ Φελίπε, 86′ Παύλου), Ντορεγκαράι (46’ Σταλόνε, 86′ Ευθυμίου), Τιάγκο (46’ Κλίμοβιτς), Μπότεακ (46’ Τσίκο).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (46′ Μπρινιόλι), Κώτσιρας (61′ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ (46′ Πούγγουρας), Μάγκνουσον (68′ Σάρλια), Χουάνκαρ (61′ Σάντσες), Πέρεθ (61′ Συμεωνίδης), Τσόκαϊ (80′ Σιδεράς), Μπερνάρ (68′ Κρυπαράκος), Βέρμπιτς (68′ Σαβιέρ), Παλάσιος (61′ Κυριόπουλος), Σπόραρ. (61′ Καμπετσής)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς