23.5 C
Athens

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Το φάουλ του Φατιόν χάρισε το τρίποντο στους Νεοσμυρνιώτες

Ο Ολυμπιακός Β’ συνεχίζει να στοχεύει τα δοκάρια και 4 ημέρες μετά την διαιτητική «σφαγή» στο ματς με το Αιγάλεω ηττήθηκε με 1-0 στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα, που βρήκε την λύση χάρη στο απευθείας φάουλ του Φατιόν και διατηρήθηκε ψηλά στη βαθμολογία μετά το πέρας των πρώτων 5 αγωνιστικών.

Ο Αλβανός μέσος με ένα υπέροχο χτύπημα φάουλ έκρινε τον νικητή σε ένα κατά τα άλλα ισορροπημένο παιχνίδι με λιγοστές φάσεις εκατέρωθεν.

Ο Απόλλωνας είχε δοκάρι στο 2ο λεπτό από τον Οντόνε, ενώ οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν τα δοκάρια στο 67′ με τον Βοΐλη. Με αυτή τη νίκη οι Νεοσμυρνιώτες ανέβηκαν στην 2η θέση με 13 βαθμούς, ενώ οι Πειραιώτες έμειναν στους δύο μετά από 4 αγώνες.

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Φατιόν, Μωραΐτης (60′ Ράιτ), Οντόνε, Χαλίμι, Λούι, Σίγκνεβιτς, Παπαγεωργίου, Ερέρα (60′ Πατάπης).

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Λιάτσος (53′ Συρμής), Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Νίκολιτς (46′ Κατσουλίδης), Μαυρουδής, Μαρίνος (63′ Βλαχομήτρος), Βοΐλης, Κωστή, Χρυσόπουλος, Καρακούτης (63′ Ιμπαγάσα).

Στο άλλο ματς της ημέρας για τον Β’ όμιλο η Κηφισιά επικράτησε άνετα με 3-1 του ΠΑΟ Ρουφ εκτός έδρας και διατηρήθηκε στην κορυφή της κατάταξης (15β.) μετρώντας 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

*Τα δύο παιχνίδια ήταν εξ’ αναβολής για την 3η αγωνιστική του Β’ ομίλου στη Super League 2.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς