16.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Τα ελάχιστα εισιτήρια που μένουν για το sold out και ο τρόπος διάθεσής τους

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το απόγευμα της Δευτέρας (19:15) τον Παναθηναϊκό στο «καμίνι» του ΣΕΦ που για άλλη μία φορά φέτος θα... βράζει - Τα εισιτήρια που μένουν για την ανακοίνωση του sold out και τα «κανάλια» πώλησής τους

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (5/12, 19:15) στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής στην Basket League και άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, με τον κόσμο της ομάδας να ετοιμάζεται για ένα ακόμη sold out.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, έχουν απομείνει μόλις 470 εισιτήρια προς διάθεση και η πώλησή τους συνεχίζεται μέσω:

του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr  ΚΑΙ από το www.ticketmaster.gr

* Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο 2111 996007.

* Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ. και την ώρα έναρξης του αγώνα ή και μέχρι εξαντλήσεώς τους.

Η ομάδα του Μπαρτζώκα μετρά οκτώ διαδοχικές νίκες επί των Πρασίνων σε Ελλάδα και Ευρώπη και αναζητά την ένατη, καθώς πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας με 3-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον οποίο είχε νικήσει και μέσα στο ΟΑΚΑ για την Basket League, πανηγύρισε δύο νίκες εντός και εκτός στη Euroleague, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, για να έρθει και το Super Cup στις 2 Οκτωβρίου 2022.

Η τελευταία φορά που οι Πράσινοι κατάφεραν να νικήσουν τον Ολυμπιακό ήταν στις 22 Νοεμβρίου 2021, στο ΣΕΦ, ξανά για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Τζάμπολ στις 19:15 στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με διαιτητές τους Πιτσίλκα, Καρδάρη και Θεονά.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει την 9η σερί του νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό με φόντο το πλεονέκτημα έδρας

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς