12 C
Athens

Η ένοπλη ληστεία στο σπίτι του Στέρλινγκ πίσω από τον λόγο της ξαφνικής αποχώρησής του από την Ντόχα

Ο Ραχίμ Στέρλινηκ ταράχθηκε από τα νέα για ένοπλη ληστεία στο σπίτι του με την σύζυγο και τα παιδιά του μέσα σε αυτό και πήρε αμέσως το αεροπλάνο από Ντόχα για Μάντσεστερ προκειμένου να βρίσκεται κοντά τους - Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στην αποστολή της Αγγλίας

Μία βραδιά τρόμου πέρασε η οικογένεια του Ραχίμ Στέρλινγκ όσο ο ίδιος βρισκόταν στο Κατάρ με την αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Άγγλος διεθνής ενημερώθηκε πως ένοπλοι ληστές εισέβαλλαν στο σπίτι του με την γυναίκα και τα παιδιά του μέσα σε αυτό και γι’ αυτό τον λόγο πήρε την απόφαση να αφήσει την Ντόχα λίγο πριν το πρώτο ματς των νοκ-άουτ με τη Σενεγάλη, ώστε να επιστρέψει στο Λονδίνο για να βεβαιωθεί ότι τα μέλη της οικογένειάς του είναι ασφαλή.

Αγγλία – Σενεγάλη 3-0: Έριξε τριάρα και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα κόντρα στον Εμπαπέ

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, όπως είναι λογικό και έγινε απολύτως αποδεκτό από την αγγλική Ομοσπονδία και τον προπονητή του, έβαλε την ασφάλεια των δικών του προσώπων πάνω απ’ όλα και πλέον βρίσκεται μαζί τους προκειμένου να διασφαλίσει ότι δεν θα πάθουν κάτι κακό.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς με τη Σενεγάλη ο Σάουθγκεϊτ τόνισε ότι αυτή η απόφασή του είναι απόλυτα σεβαστή κι ότι θα τον περιμένει να επιστρέψει, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

«Προτεραιότητα είναι να βρίσκεται με την οικογένεια του. Θα τον στηρίξουμε και θα του δώσουμε όσο χρόνο χρειάζεται. Έπρεπε να βρεθεί δίπλα στην οικογένεια του. Δεν θέλω να τον πιέσουμε καθόλου. Μερικές φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι προτεραιότητα. Η οικογένεια προηγείται», ήταν τα λόγια του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς