20.2 C
Athens

Ο Λουκάκου ζήτησε από την Ίντερ να μην κάνει διακοπές και να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις

Σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της Ίντερ ήρθε ο Ρομέλου Λουκάκου και τους ζήτησε να μην του δοθεί άδεια και να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις.

Οι ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Παγκόσμιο κύπελλο απολαμβάνουν μερικές μέρες άδειας, αλλά αυτό δεν θα συμβεί στην περίπτωση του 29χρονου επιθετικού.

Ο Λουκάκου ήταν μοιραίος για το Βέλγιο καθώς έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες προ κενής εστίας στο παιχνίδι με την Κροατία, με το τελικό αποτέλεσμα (0-0) να αφήνει τους Κόκκινους Διαβόλους εκτός Μουντιάλ.

Μάλιστα μετά το παιχνίδι ξέσπασε χτυπώντας με μπουνιά τον πάγκο, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει πως σπατάλησε αυτές τις ευκαιρίες.

Όλα αυτά φαίνεται να προσπαθεί να τα αφήσει γρήγορα πίσω του ο Βέλγος επιθετικός, ο οποίος επικοινώνησε ήδη με ανθρώπους της ομάδας του και ζήτησε να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις.

Έτσι, αναμένεται να είναι μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες στο Μιλάνο, με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport να αναφέρει πως είναι αποφασισμένος να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατόν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς