17.2 C
Athens

Φορτούνης: Ευχάριστο το να πετυχαίνεις γκολ, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο πρωτάθλημα (vid)

«Θέλουμε να βελτιωθούμε για να είμαστε κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου» δηλώνει μεταξύ άλλων ο Κώστας Φορτούνης

Στη δουλειά που γίνεται στάθηκε ο Κώστας Φορτούνης σε δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 2-0 επί της Χάντερσφιλντ.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός που εντυπωσιάζει σε αυτή τη μίνι προετοιμασία και ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της χθεσινής αναμέτρησης σκοράροντας με ωραία ατομική ενέργεια, στάθηκε στη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία, ενώ ανέφερε πως η ομάδα ξέρει τι πρέπει να κάνει για να βελτιωθεί και να είναι κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι κάτι ευχάριστο να πετυχαίνεις γκολ. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία, βγήκαν στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Συνεχίζουμε τη δουλειά και θέλουμε να βελτιωνόμαστε.

Ήρθαμε εδώ για να δουλέψουμε σκληρά. Ήδη έχουμε κάποιες ημέρες εδώ, δουλεύουμε καθημερινά Οι προπονήσεις είναι μεγάλες και δυνατές. Αυτό μας βοηθάει ώστε να είμαστε καλύτεροι σε φυσική κατάσταση μέσα στο γήπεδο.

Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο πρωτάθλημα, αυτή τη στιγμή είμαστε πίσω, αλλά πάνω απ’ όλα θέλουμε να βελτιωθούμε για να είμαστε κοντά στην διεκδίκηση του τίτλου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς