15 C
Athens

Ο Μέσι ξεπέρασε τον Μαραντόνα σε συμμετοχές στο Μουντιάλ και είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια

Από τη μία ο σπουδαίος Λίο Μέσι που θέλει να γράψει ιστορία στο Κατάρ και από την άλλη ο αείμνηστος Ντιέγκο Μαραντόνα που τον κοιτάει περήφανος από ψηλά: το άστρο της Αργεντινής αρχίζει να λάμπει και οι εμβληματικοί αρχηγοί της δείχνουν τον δρόμο

Ο σπουδαίος Λίο Μέσι ξεπέρασε τον αείμνηστο Ντιέγκο Μαραντόνα σε συμμετοχές σε Παγκόσμια Κύπελλα και στις δηλώσεις του με αφορμή αυτό το επίτευγμα είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια.

«Ο Ντιέγκο θα ήταν περήφανος για μένα», ψέλλισε ο Αργεντινός «ψύλλος» που ξέρει πολύ καλά ότι έχει την ευκαιρία ακόμα και να ξεπεράσει το άστρο του «Ντιεγκίτο» στο Κατάρ, εφόσον οδηγήσει την αγαπημένη του Αργεντινή μέχρι το τέλος του δρόμου.

Η αρχή έγινε με την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση και μάλιστα με πρωτιά στον τρίτο όμιλο, αλλά όπως λέει και ο Μέσι, τώρα αρχίζει ένα άλλο τουρνουά που δεν παίζει ρόλο οι φανέλες και η ιστορία. «Οποιοσδήποτε μπορεί να σε νικήσει με ένα καλό παιχνίδι και θέλει προσοχή», τονίζει ο Pulga που έφτασε τις 22 συμμετοχές στο Μουντιάλ με αυτή που μέτρησε κόντρα στην Πολωνία και άφησε πίσω τον επίσης σπουδαίο Μαραντόνα, που είχε σταματήσει στις 21.

«Το έμαθα πρόσφατα, δεν το ήξερα. Είναι χαρά που μπορώ να συνεχίσω να πετυχαίνω τέτοιου είδους ρεκόρ. Νομίζω ότι ο Ντιέγκο, θα ήταν πολύ χαρούμενος για εμένα, γιατί πάντα μου έδειχνε πολλή στοργή. Ήταν πάντα χαρούμενος, όταν τα πράγματα πήγαιναν καλά για εμένα», ανέφερε ο Μέσι όταν πληροφορήθηκε για το κατόρθωμά του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς