15.9 C
Athens

Μέσι: Έχω θυμό για το πέναλτι που έχασα, αλλά η ομάδα βγήκε πιο δυνατή μετά το λάθος μου

Η Αργεντινή πανηγύρισε μία πανάξια πρόκριση που μάλιστα συνοδεύτηκε με την πρωτιά στον τρίτο όμιλο μετά τη δίκαιη νίκη της με 2-0 επί της Πολωνίας, που δεν μπόρεσε να πάρει ανάσα από το ολοκληρωτικό παιχνίδι της Αλμπισελέστε.

Ο Λίο Μέσι μπορεί να αστόχησε από το σημείο του πέναλτι στο 0-0 ή μάλλον καλύτερη να νικήθηκε από τον εκπληκτικό Σέζνι, ωστόσο ήταν ξανά καταλυτικός κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι, δημιουργώντας πάνω από 4 κλασσικές ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του.

Ωστόσο, μετά το τέλος του αγώνα και παρά την χαρά της νίκη ο «Pulga» τα έβαλε με τον εαυτό του για το χαμένο πέναλτι, που ωστόσο όπως τόνισε έδωσε δύναμη στην ομάδα του.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Έχω θυμό για το πέναλτι που έχασα, αλλά η ομάδα βγήκε πιο δυνατή μετά το λάθος μου. Ξέραμε ότι από τη στιγμή που θα βάζαμε το πρώτο γκολ, το παιχνίδι θα άλλαζε.

Το προηγούμενο παιχνίδι μας έδωσε πολλή ηρεμία και βγήκαμε στο γήπεδο νομίζοντας ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Ο αγώνας με την Αυστραλία θα είναι πολύ δύσκολος. Όλοι κερδίζουν όλους. Πρέπει να προετοιμάσουμε το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο όπως κάνουμε πάντα.

Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Τώρα ξεκινά ένα άλλο Παγκόσμιο Κύπελλο και ελπίζουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να διατηρήσουμε αυτό που κάναμε σήμερα».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς