25.9 C
Athens

Η Γκόβαν τρίτη ξένη στον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Στον ΠΑΟΚ KYANA θα συνεχίσει την καριέρα της η γκαρντ Αλέξις Γκόβαν και θα έχει παρτενέρ τις Τζέσικα Τζάκσον και Κέιλον Ουίλιαμς. Η 25χρονη φόργουορντ που πέρυσι αγωνίστηκε στον Πρωτέα Βούλας, συμφώνησε με τον δικέφαλο του βορρά ενισχύοντας την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Πέρυσι στην Βούλα είχε σε 22 ματς 13,7π, 5ριμπ., 3,4 ασίστ, 3 κλεψ. Η απόφοιτος του Ουέστερν Κεντάκι στην πρώτη της χρονιά στην Ευρώπη είχε στην Πορτογαλική Μπόα Βιαγκέμ σε 23 ματς 18,9π., 7,1ριμπ., 3,8 ασίστ, 3,7 κλεψ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και το τμήμα γυναικών ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Alexis Govan, η οποία θα αγωνίζεται με τα ασπρόμαυρα την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η 25χρονη forward, ύψους 1.78 (γενν. 30/09/1993) είναι απόφοιτος του φημισμένου αμερικανικού πανεπιστημίου Western Kentucky University και έκανε ντεμπούτο στην Ευρώπη αγωνιζόμενη στην Πορτογαλία, ενώ έχει και εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τα χρώματα του Πρωτέα Βούλας, με τον οποίο έκανε μία πολύ καλή χρονιά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς