16.6 C
Athens

Καμερούν: Ο απίθανος λόγος για τον οποίο ο Ονάνα δεν θα συνεχίσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Το Καμερούν επέστρεψε από την κόλαση και κατάφερε να «κλέψει» τον βαθμό από τη Σερβία που είχε το προβάδισμα με 1-3 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Καμερούν – Σερβία 3-3: Καμερουνέζικη επιστροφή από την κόλαση σε τρομερό ματς με ελληνικό άρωμα! (vid)

Ωστόσο, το κλίμα στο εσωτερικό των Αφρικανών πριν το παιχνίδι για την δεύτερη αγωνιστική δεν ήταν και το καλύτερο, καθώς ο Αντρέ Ονάνα έμεινε εκτός αποστολής λόγω «πειθαρχικού παραπτώματος».

Αυτό μετέφεραν οι άνθρωποι της αποστολής του Καμερούν και όπως ανακοινώθηκε ο τερματοφύλακας της Ίντερ δεν θα αγωνιστεί ξανά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με απόφαση του προπονητή της ομάδας, Ριγκομπέρτ Σονγκ.

Ο λόγος; Μία διαφωνία του προπονητή των Καμερουνέζων με τον 24χρονο τερματοφύλακα για τον τρόπο που πρέπει να αναπτύσσει το παιχνίδι της ομάδας από πίσω.

Ο Ονάνα στο ματς με την Ελβετία επέλεγε συνεχώς τις κοντινές πάσες, ο Σονγκ του ζητούσε μακρινά βολέ και από τη στιγμή που ο κίπερ των Μιλανέζων δεν εφάρμοσε το πλάνο του προπονητή του, αυτομάτως τέθηκε εκτός ομάδας και συνέχειας στο πρώτο Μουντιάλ της καριέρας του, που μάλλον θα θέλει να ξεχάσει γρήγορα…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς