19.2 C
Athens

Καμερούν – Σερβία 3-3: Καμερουνέζικη επιστροφή από την κόλαση σε τρομερό ματς με ελληνικό άρωμα! (vid)

Σε ένα ματς-θρίλερ το Καμερούν έδειξε χαρακτήρα και με πρωταγωνιστή τον πολύπειρο Αμπουμπακάρ επέστρεψε από την κόλαση του 1-3 μέσα σε δύο λεπτά για να ρίξει στο καναβάτσο την Σερβία του εξαιρετικού Αντρίγια Ζίβκοβιτς - Θετικοί και οι Κούντε, Ενκουλού

Τι ματσάρα είδαμε στο Καμερούν – Σερβία!

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα και ήταν γεμάτο ανατροπές οι εφτάψυχοι Καμερουνέζοι επέστρεψαν από την κόλαση του 1-3 μέσα σε 2 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα ελέω της κλάσης του πολύπειρου Αμπουμπακάρ.

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Καμερούν ήταν αυτός με ένα μαγικό γκολ που θύμισε Ζιοβάνι αλλά και μία ασίστ έφερε τον βαθμό για την χώρα του στέλνοντας «αδιάβαστους» τους Σέρβους του εξαιρετικού Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΟ COMEBACK ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ

Οι Σέρβοι ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο ακριβώς όπως ολοκλήρωσαν το πρώτο, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να σπάει την μπάλα στον αμαρκάριστο Μίτροβιτς μετά από εξαιρετική ομαδική ενέργεια για το 1-3 αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον Αμπουμπακάρ, που από τη στιγμή που μπήκε στο ματς στο 55′ κατάφερε να αλλάξει άρδην τα δεδομένα

ΤΟ 1-3 ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ

Αρχικά με μία τρομερή λόμπα που θύμισε Ζιοβάνι και με χρήση VAR ο πολύπειρος Αφρικανός άσος μείωσε το σκορ και δύο λεπτά αργότερα βγήκε στην πλάτη της άμυνας και έδωσε έτοιμο γκολ στον Τσούπο-Μοτίνγκ για το τελικό 3-3. Χαμός και απόλαυση για τους ουδέτερους!

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ιδανική ήταν η αρχή για το Καμερούν στο ματς με τη Σερβία.

Οι Αφρικανοί αφού γλίτωσαν από τα… δόντια του Μίτροβιτς που έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με το «καλησπέρα» κατάφεραν να βρουν γκολ μόλις στην δεύτερη επίσκεψή τους στην περιοχή των Σέρβων μέσω στημένης φάσης.

Ο Κούντε του Ολυμπιακού εκτέλεσε άψογα το κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, ο Ενκουλού του Άρη πήρε την κεφαλιά και ο Καστελέτο είχε εύκολο έργο από κοντά και προ κενής εστίας για να κάνει το 1-0 στο 29ο λεπτό.

Το Καμερούν μπορεί να προηγήθηκε στο σκορ κόντρα στη Σερβία με ένα γκολ «made in Greece» μετά από κόρνερ του Κουντέ και κεφαλιά του Ενκουλού, ωστόσο οι Σέρβοι με τον δραστήριο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στη βασική τους σύνθεση έφεραν τούμπα το ματς μέσα σε 2 λεπτά χάρη στα τέρματα των Πάβλοβιτς με κεφαλιά και Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς με πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά από ασίστ του Σέρβου άσου του ΠΑΟΚ.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ

Τελικώς, οι μαχητικοί Καμερουνέζοι με το άστρο του Αμπουμπακάρ βρήκαν τις λύσεις και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, γι’ αυτή που ήταν η πιο ενδιαφέρουσα να ανατρεπτική αναμέτρηση μέχρι τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Μοιρασιά και τώρα… τελικοί στην τρίτη αγωνιστική για τις δύο ομάδες, που θα περιμένουν να δουν και τι θα γίνει στο ματς της Βραζιλίας με την Ελβετία που ακολουθεί.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ – ΣΕΡΒΙΑ 3-3

ΚΑΜΕΡΟΥΝ (Ριγκομπέρ Σονγκ): Επασί, Φαϊ, Καστελέτο, Ενκουλού, Τολό, Ανγκισά (81` Γκουέ), Κούντε (67` Οντούα), Ονγκλά (55` Αμπουμπακάρ), Μπεμό (81` Εν Κουντού), Εκαμπί (67` Μπασογκόγκ), Τσούπο-Μοτίνγκ.

ΣΕΡΒΙΑ (Ντράγκαν Στόϊκοβιτς): Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς (78` Μπάμπιτς), Πάβλοβιτς (56` Στεφάν Μίτροβιτς), Ζίβκοβιτς (78` Ράντονιτς), Μαξίμοβιτς, Λούκιτς, Κόστιτς (92` Τζούριτσιτς), Τάντιτς, Σεργκέϊ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (79` Γκρούγιτς), Αλεξάνταρ Μίτροβιτς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 7ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Καμερούν – Σερβία 3-3 (29′ Καστελέτο, 63′ Αμπουμπακάρ, 66′ Τσούπο Μοτίνγκ / 45+1′ Πάβλοβιτς, 45+3′ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, 53′ Μίτροβιτς)

Βραζιλία – Ελβετία (18:00)*

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΒΡΑΖΙΛΙΑ 3
2. ΕΛΒΕΤΙΑ 3
3. ΚΑΜΕΡΟΥΝ 1
4. ΣΕΡΒΙΑ 1

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς