15.7 C
Athens

Μέσι: Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη, μόλις τώρα ξεκινήσαμε

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε αυτό που όλοι είχαν προβλέψει πριν καν ξεκινήσει το ματς κόντρα στο Μεξικό: σήκωσε την Αργεντινή στις πλάτες του και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στα νοκ-άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ με ένα τρομερό γκολ ήταν αυτός που έλυσε τα πόδια των συμπαικτών του για να έρθει τελικά η υπερπολύτιμη νίκη με 2-0 κόντρα στο Μεξικό και στις δηλώσεις του ως ο MVP της αναμέτρησης τόνισε ότι το ταξίδι στο Κατάρ τώρα ξεκινάει για την Αλμπισελέστε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός της Αργεντινής:

«Ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε έτσι. Ήταν ένα πολύπλοκο παιχνίδι, το Μεξικό πιέζει πολύ, έχει έναν πολύ καλό προπονητή και χειρίζεται πολύ καλά την μπάλα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε με την ένταση που θέλαμε, αλλά στο δευτερο όταν ηρεμήσαμε φτάσαμε στο γκολ και δείξαμε ποιοι είμαστε. Ήταν ένα παιχνίδι που έρπεπε να κερδίσουμε. Πήραμε το αποτέλεσμα που είχαμε ανάγκη», τόνισε αρχικά.

Για το πρώτο ματς είπε: «Μας κόστισε πολύ που χάσαμε το πρώτο παιχνίδι. Πολλά παιδιά παίζουν για πρώτη φορά σε Μουντιάλ και το ματς διεξήχθη πολύ νωρίς. Δεν είναι δικαιολογία αυτό, αλλά δεν βγήκαμε όπως έπρεπε. Είχαμε τις ευκαιρίες για να κερδίσουμε και δεν το καταφέραμε για χιλιοστά. Το αποψινό ήταν διαφορετικό. Έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία. Δεν έχουμε πετύχει ακόμα τίποτα, μόλις τώρα ξεκινήσαμε». ».

Για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον αστράγαλο: «Δεν είχα τίποτα, αλλά την τελευταία στιγμή ένιωσα μια ενόχληση στον αστράγαλο. Όλη την εβδομάδα είχα ενοχλήσεις, αλλά προπονήθηκα κανονικά. Απόψε δώσαμε όσα είχαμε μέσα στο γήπεδο».

Όσο για τη συνέχεια, είπε: «Δεν μπορούμε να απογοητεύσουμε τώρα τους Αργεντινούς. Η απάντηση για τον κόσμο ξέραμε ότι έπρεπε να είναι αυτή που έπρεπε. Είναι στο πλευρό μας και με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στη συνέχεια».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς