18 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ζήτησε τη μεταγραφή του Σισέ στην Αλ Γκαράφα

Ο... Καταριανός Πέδρο Μαρτίνς καλοβλέπει την περίπτωση του Παπέ Σισέ για τη νέα του ομάδα, με τον Σενεγαλέζο στόπερ πάντως να δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Ολυμπιακό μέχρι το 2024 και να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων ελέω της παρουσίας του στο Μουντιάλ με τη Σενεγάλη

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται εδώ και σχεδόν ένα μήνα στον πάγκο της Αλ Γκαράφα του Κατάρ και εν μέσω Μουντιάλ προγραμματίζει ήδη το ρόστερ της νέας του ομάδας με φόντο την επανεκκίνηση των αγωνιστικών υποχρεώσεων από τα μέσα του Δεκέμβρη, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει «τικάρει» στο μπλοκάκι του τους υποψήφιους στόχους.

Ανάμεσα σε αυτούς φέρεται να βρίσκεται και ο πρώην παίκτης του στον Ολυμπιακό, Παπέ Σισέ, με τον Σενεγαλέζο στόπερ να δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024 στους Πειραιώτες, αλλά τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για «θέλω» του Μαρτίνς να τον φέρει άμεσα στο Κατάρ.

Ο Μαρτίνς έχει δώσει τη θετική του εισήγηση για τον Σισέ τον οποίο γνωρίζει καλά από τη θητεία του στον Ολυμπιακό και τον παρακολουθεί στενά στο Μουντιάλ του Κατάρ, όπου αγωνίζεται με τη φανέλα της Σενεγάλης όντας μάλιστα βασικός στο πρώτο ματς των ομίλων κόντρα στην Ολλανδία (ήττα με 2-0).

Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός που ήξερα είχε αλλάξει από τον Ιανουάριο, έφερα χρήματα στα ταμεία του συλλόγου

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς