20.8 C
Athens

Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός που ήξερα είχε αλλάξει από τον Ιανουάριο, έφερα χρήματα στα ταμεία του συλλόγου

Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έσπασε τη σιωπή του για την αποχώρησή του και υποστήριξε πως «τα πάντα άλλαξαν στον σύλλογο τον Ιανουάριο λόγω της αποχώρησης κάποιων προσώπων»

Για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας του με τους Ερυθρόλευκους το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Πορτογάλος κόουτς της Αλ Γκαράφα παραχώρησε συνέντευξη στο zerozero.pt της πατρίδας του και υποστήριξε πως ήταν δύσκολο το κομμάτι της αποχώρησής του ενώ υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως «άλλαξε η ταυτότητα του Ολυμπιακού από τον Ιανουάριο».

Αναλυτικά όσα είπε αναφορικά με τον Ολυμπιακό:

Για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό: «Δεν είναι ποτέ κάτι εύκολο, όπως μπορείτε να καταλάβετε. Θα πρέπει να αναφέρω όμως μία άλλη παράμετρο που είναι σημαντική για μένα: η αξιολόγηση της παρουσίας μου. Δεν μπορώ να το αφήσω ή να το ξεχάσω. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που κοούτσαρα και πήγαν σε πιο μεγάλες ομάδες ή πιο μεγάλα Πρωταθλήματα. Ο Σα, ο Ποντένσε, ο Γκιγιέρμε και ο Τσιμίκας. Παίκτες που ήταν στην ομάδα όσο ήμουν εγώ. Το 2020 βγάλαμε 50 εκατ. σε πωλήσεις, χρήματα που μπήκαν στα ταμεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ομάδα επωφελήθηκε πολύ από αυτό. Επίσης δεν ξεχνάω τον Ελ Αραμπί έναν παίκτη που έπαιζε στο Κατάρ. Χρωστάω ακόμα ένα δείπνο στον Ρουί Φαρία, που τον είχε στην Αλ Ντουχαΐλ. Είναι ένας φορ που θα μείνει στην ιστορία του Ολυμπιακού ως ο πιο καλός σκόρερ. Αυτά είναι τρομερά επιτεύγματα».

Για το πώς εξηγεί ότι αποχώρησε μετά από μόλις 2 ματς στη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός άλλαξε πολλά και πολύ τον Ιανουάριο του 2022. Η φιλοσοφία του, η ταυτότητά του και γενικά τα πάντα διότι άλλαξαν πρόσωπα στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός που ήξερα είχε αλλάξει και δυστυχώς μετά ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Έτσι έχει η ζωή του προπονητή. Θα ήθελα φυσικά να συνεχίσω να έχω αυτή τη σταθερή σχέση και συνεργασία με την ομάδα. Είχαμε ανανεώσει και ήταν ό,τι καλύτερο τότε, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα θέλαμε. Όμως δεν μπορώ παρά να είμαι περήφανος. Τα δεδομένα στην ομάδα φέτος ήταν διαφορετικά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς