22.6 C
Athens

Ράντονιτς: Σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μας ότι κερδίσαμε ένα κλειστό ματς, μετά από τρία που χάσαμε στις λεπτομέρειες

Ο Παναθηναϊκός τα… χρειάστηκε (και) κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ, παίρνοντας τελικά μία πολύτιμη -κυρίως για την ψυχολογία του- νίκη στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης.

Εκεί στάθηκε και ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος τόνισε τη σημασία αυτής της νίκης για την ψυχολογική βελτίωση των Πρασίνων, ειδικότερα από τη στιγμή που έχουν χάσει τρία τέτοια παιχνίδι στις λεπτομέρειες φέτος, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη και στους οπαδούς μας για τη στήριξη, μας βοήθησαν πολύ να φτάσουμε στη νίκη. Ελπίζω πάλι σε δύο ημέρες να είναι ξανά εδώ.

Δεν ήμασταν καλοί στο ξεκίνημα, κάναμε λάθη και στις δύο πλευρές. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή τρίτη περίοδο. Στο τέλος είχαμε προβλήματα στην επίθεση και τον Γουόλτερς με 4 φάουλ. Ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα με εμπειρία και μεγάλη κλάση. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Ελπίζω να έχουμε την απαιτούμενη ενέργεια και συγκέντρωση.

Νομίζω ότι ήταν ένα ομαδικό παιχνίδι. Μπορούμε να μιλήσουμε για κάποιους παίκτες, αλλά όλοι έδωσαν αυτό που έπρεπε για να κερδίσουμε. Αυτό που είναι επίσης πολύ σημαντικό για εμάς και την αυτοπεποίθησή μας είναι ότι κερδίσαμε ένα κλειστό ματς, μετά από τρία παιχνίδια που χάσαμε με πολύ μικρή διαφορά», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Τέλος, ο Μαυροβούνιος τεχνικός ανέφερε: «Σκοπεύω να χρησιμοποιήσω ξανά τους Γουόλτερς και Λι μαζί στην περιφέρεια, ειδικά τώρα που ο Γκριγκόνις βρίσκεται εκτός».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς