12 C
Athens

Επίσημο: Παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την άμεση λύση της συνεργασίας της με τον... ταραχοποιό Κριστιάνο Ρονάλντο

Ήταν θέμα χρόνου να υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μιλούσε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για πρόσωπα εντός του συλλόγου αλλά και για την ίδια την ομάδα θέτοντας ουσιαστικά εαυτόν εκτός ομάδας.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι εν μέσω τελικής φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου συμφώνησαν κοινή συναινέσει για τη λύση του συμβολαίου του Πορτογάλου και οι δύο πλευρές τραβούν χωριστούς δρόμους, με τον 37χρονο να αποχωρεί στη δεύτερη θητεία του και την αγγλική ομάδα να εύχεται στον ίδιο και την οικογένειά του τα καλύτερα για το μέλλον.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε υποστήριξε πως άπαντες είναι επικεντρωμένοι στην εξέλιξη της ομάδας υπό τις οδηγίες του Έρικ Τεν Χαγκ ώστε ενωμένοι να φτάσουν σε αγωνιστικές επιτυχίες.

Φέτος εξάλλου ο Ολλανδός προπονητής δεν είχε στα βασικά του πλάνα τον Ρονάλντο ο οποίος έγινε ξένο σώμα μετά τα όσα είπε ενώ μετά το Μουντιάλ θα κληθεί να αποφασίσει τι θα συμβεί στο μέλλον του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς