25.3 C
Athens

Κεραυνοί του Ρονάλντο κατά της Μ. Γιουνάιτεντ: «Έγινα το μαύρο πρόβατο και με πρόδωσαν, δεν σέβομαι τον Τεν Χαγκ»

Η τελική ρήξη πλησιάζει: Μία συνέντευξη - βόμβα παραχώρησε στον Πιρς Μόργκαν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στην οποία κυριαρχούν ατάκες... προδοσίας από την πλευρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς το πρόσωπό του, ενώ αναφέρεται και στην πολύ κακή σχέση του με τον ΄Ερικ Τεν Χαγκ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε μία συνέντευξη-βόμβα στον Πιρς Μόργκαν, στην οποία αποκαλύπτει ότι νιώθει προδομένος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σαν βόμβα έσκασε το απόσπασμα της συνέντευξης που παραχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν, καθώς και το πρωτοσέλιδο της Sun που διαφημίζει τη συγκεκριμένη συνέντευξη.

Στην ερώτηση λοιπόν αν αισθάνεται προδομένος απάντησε: «Όχι μόνο ο προπονητής αλλά και κάποιοι ακόμα γύρω από την ομάδα. Ένιωσα προδομένος. Ειλικρινά δεν θα έπρεπε να το πω αυτό, αλλά ακούστε δεν με νοιάζει, ο κόσμος πρέπει να ακούει πάντα την αλήθεια. Ναι αισθάνομαι προδομένος και νιώθω ότι κάποιοι άνθρωποι δεν με θέλουν εδώ. Όχι μόνο φέτος αλλά και πέρσι».

Στο πρωτοσέλιδο της Sun κυριαρχούν ατάκες του CR7 όπως: «Δεν σέβομαι τον Έρικ τεν Χαγκ», «Δεν έδειξαν συμπόνια για την άρρωστη κόρη μου» και «Νιώθω ότι έγινα το μαύρο πρόβατο». Σίγουρα αυτές οι δηλώσεις μόνο απαρατήρητες δεν περνούν.

Πλέον απομένει να δούμε εάν αυτή η συνέντευξη κόλαφος του Κριστιάνο Ρονάλντο σημάνει την οριστική ρήξη του Πορτογάλου με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Oλόκληρη η εκπομπή θα δοθεί στην δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες, αλλά και στις σελίδες της αγγλικής εφημερίδας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς