17.6 C
Athens

Ο Ιχατάρεν της Γιουβέντους συνελήφθη στην Ουτρέχτη έπειτα από καταγγελία για απειλές

Σοκάρει η είδηση της σύλληψης του ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους Μοχάμεντ Ιχατάρεν το απόγευμα της Τρίτης (22/11) στην Ουτρέχτη. Τα ολλανδικά Μέσα αποκάλυψαν πως αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του 20χρονου ποδοσφαιριστή και τον συνέλαβαν οδηγώντας τον στο αστυνομικό τμήμα.

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα το τι έχει συμβεί ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Αστυνομία συνέλαβε τον Ιχατάρεν λόγω απειλών που εξαπέλυσε σε άγνωστο πρόσωπο ενώ  τις επόμενες ώρες θα αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί.

Σημειώνεται πως ο μέσος της Γιουβέντους πέρασε ένα επεισοδιακό καλοκαίρι καθώς δεν ταξίδεψε με τον Άγιαξ – όπου είχε παραχωρηθεί δανεικός – για προετοιμασία λόγω απειλών που δεχόταν. Τη φετινή σεζόν δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό με τους πρωταθλητές Ολλανδίας οι οποίοι μάλιστα αποφάσισαν να διακόψουν τον δανεισμό του ώστε να επιστρέψει τον Ιανουάριο στη Γιουβέντους.

Η σύλληψη προφανώς κι αποτελεί ακόμα μια μαύρη σελίδα στην προσωπική – και επαγγελματική – ζωή του Ολλανδού μέσου ο οποίος βρίσκεται σε αγωνιστικό κατήφορο μετά τον θάνατο του πατέρα του κι έτσι από ένα πολύ μεγάλο ταλέντο έχει καταλήξει να απασχολεί τα Μέσα για τους λάθος λόγους.

Μάλιστα, τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει από την Αϊντχόφεν όταν είχε φτάσει σε ρήξη με τον τότε προπονητή του και νυν της Μπενφίκα, Ρότζερ Σμιντ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς