16.6 C
Athens

Ο Ιχατάρεν δεν ταξίδεψε με τον Άγιαξ για προετοιμασία λόγω εκφοβισμού και απειλών

Η απουσία του Μοχάμεντ Ιχατάρεν από την αποστολή του Άγιαξ που ταξιδεύει στην Αυστρία για προετοιμασία προκάλεσε έκπληξη στην Ολλανδία αφού ο 20χρονος βρήκε τον καλό του εαυτό μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απραξίας λόγω κατάθλιψης (δεν έπαιξε καθόλου πέρυσι με τη Σαμπντόρια και σκεφτόταν μέχρι και να σταματήσει το ποδόσφαιρο).

Ωστόσο, τα προσωπικά ζητήματα που τον απασχολούν φαίνεται πως δεν έχουν επιλυθεί πλήρως. Η De Telegraaf αποκάλυψε το βράδυ της Κυριακής (17/7) πως ο Ολλανδός πρώην μέσος της PSV που ανήκει στη Γιουβέντους (η οποία τον απέκτησε αντί 2.000.000 ευρώ πριν έναν χρόνο και τώρα τον παραχώρησε δανεικό στον Άγιαξ με οψιόν αγοράς στα 2.000.000 ευρώ) υποφέρει καθώς δέχεται σοβαρές απειλές αλλά και εκφοβισμό.

Το έγκυρο ολλανδικό Μέσο υποστηρίζει πως οι απειλές δεν προέρχονται από οπαδούς αλλά κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει για την ώρα. Μάλιστα, για το ζήτημα είναι ενήμερος ο νέος προπονητής των πρωταθλητών, Άλφρεντ Σρόιντερ, ο οποίος σε συνάντηση που είχαν του ξεκαθάρισε πως τον υποστηρίζει και του δίνει όσο χρόνο χρειαστεί για να λύσει τα προσωπικά του ζητήματα.

Από την πλευρά του ο Άγιαξ έχει ενημερώσει πως ο Ιχατάρεν δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή γιατί «δεν βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς