16.4 C
Athens

Μέσι: Δεν έχω δεχθεί ποτέ ξανά τέτοιο πλήγμα στην Αργεντινή

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν αναμενόμενα απογοητευμένος μετά την ήττα-σοκ της Αργεντινής από τη Σαουδική Αραβία και έκανε λόγο για σκληρό πλήγμα αλλά και για τη δυσκολότερη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί στην Αλμπισελέστε.

Παρά ταύτα υποστήριξε ότι για την πρόκριση η Αργεντινή κρατά την τύχη στα χέρια της αλλά θα πρέπει να κερδίσει Μεξικό και Πολωνία.

«Είναι πολύ σκληρό πλήγμα για όλους, όπως και για τον κόσμο που μας πιστεύει. Δεν το περιμέναμε. Πρέπει τώρα να είμαστε περισσότερο ενωμένοι από ποτέ και να πατήσουμε γερά στα πόδια μας. Δεν περιμέναμε ότι θα βρεθούμε σε αυτή την κατάσταση, αλλά από εμάς εξαρτώνται όλα. Ξέραμε ότι θα έπαιζαν έτσι. Ήμασταν βιαστικοί και εγκλωβιστήκαμε. Ξέραμε ότι θα έπαιζαν καλά στην άμυνα και αυτό μας επηρέασε. Η αλήθεια είναι πως πιστέψαμε ότι θα ήταν μία εύκολη κατάσταση αλλά φτάσαμε στο σημείο να μην έχουμε τον τρόπο να την αντιμετωπίσουμε. Ξεκινούσαμε και τελειώναμε φάσεις από την ίδια πλευρά και με τον ίδιο τρόπο και αυτό μας μπέρδεψε. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Δεν έχω δεχτεί ποτέ ξανά τέτοιο πλήγμα σε αυτή την ομάδα. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Τώρα πρέπει μόνο να κερδίσουμε τα άλλα δύο ματς», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς