19.4 C
Athens

ΑΝΤ1: «Ζητάμε συγγνώμη, αλλάξαμε τη ροή του προγράμματος για τους συνδρομητές»

Συγγνώμη από τους συνδρομητές του ζήτησε ο ANT1 με ανακοίνωσή του έπειτα από το φιάσκο με το ANT1+ κατά τη διάρκεια του αγώνα Αγγλία – Ιράν που ανάγκασε τον κόσμο να χάσει το μεγαλύτερο κομμάτι.

Το κανάλι που έχει τα δικαιώματα του Μουντιάλ αναφέρει πως άλλαξε τη ροή του προγράμματος προκειμένου οι συνδρομητές να δουν κανονικά το Σενεγάλη – Ολλανδία.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

«Στο πλαίσιο του FIFA World Cup 2022™, κατά τη διάρκεια της προβολής του αγώνα Αγγλία-Ιράν, η συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+ αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα. Με σχετική ανακοίνωσή του το ΑΝΤ1+ ενημέρωσε τους χρήστες ότι ο αγώνας θα μεταδιδόταν στο antenna.gr.

Η ομάδα του ΑΝΤ1+ ζητά συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στους συνδρομητές της και εργάζεται πυρετωδώς για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος.

Για να μην χάσουν λεπτό οι συνδρομητές από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη, ο ΑΝΤ1 TV αποφάσισε να αλλάξει τη ροή του προγράμματός του και να μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα Σενεγάλη – Ολλανδία (18:00) μέσα από την συχνότητά του, αλλά και μέσα από το antenna.gr.

Η μεγάλη γιορτή του Μουντιάλ συνεχίζεται σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.

Μείνετε συντονισμένοι»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς