17.7 C
Athens

Τεράστιο φιάσκο με τον Antenna Plus, χιλιάδες συνδρομητές χωρίς υπηρεσία στο Αγγλία – Ιράν

Το απόλυτο φιάσκο με το... καλησπέρα για το ΑΝΤ1+: χιλιάδες συνδρομητές που αναγκάστηκαν να πληρώσουν συνδρομή 20 ευρώ για τον ένα μήνα του Μουντιάλ δεν μπορούν καν να συνδεθούν στην υπηρεσία και ως εκ τούτου να παρακολουθήσουν τους κατ' αποκλειστικότητα αγώνες

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Ο ΑΝΤ1 έγραψε αρνητική ιστορία όντας το μοναδικό ελεύθερο ελληνικό κανάλι που αποφάσισε να μεταδώσει τα 32 από τα 64 παιχνίδια του Μουντιάλ μέσω συνδρομητικής υπηρεσίας και σα να μην έφτανε αυτό, η πλατφόρμα αποδείχθηκε… πούπουλο αφού στην πρώτη ημέρα μετάδοσης αγώνα του Μουντιάλ κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα «έπεσε» σε χρόνο – ρεκόρ!

Μάλιστα, χιλιάδες συνδρομητές διαμαρτύρονται στο κανάλι μέσω των social media καθότι από το ξεκίνημα του αγώνα ανάμεσα σε Αγγλία και Ιράν δεν έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία και ως εκ τούτου τρόπο να δούνε το ματς.

LIVE: ΑΓΓΛΙΑ – ΙΡΑΝ

Απόδειξη της ανοργανωσιάς αλλά και της προχειρότητας με την οποία αντιμετώπισε ο ANT1 το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη, αναγκάζοντας μάλιστα τον κόσμο να κάνει εξάμηνη συνδρομή με χρέωση 20 ευρώ χωρίς να δίνει τη δυνατότητα της μηνιαίας.

Απόλυτο φιάσκο από την πρώτη ημέρα!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς