20.5 C
Athens

Πογέτ μετά την ήττα από Ουγγαρία: «Ελπίζω οι φίλαθλοι να είναι χαρούμενοι με τον τρόπο που παίξαμε»

Αν και παραδέχτηκε την ανωτερότητα της εθνικής Ουγγαρίας, ο Γκουστάβο Πογέτ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι Έλληνες διεθνείς στη «Φέρεντς Πούσκας Αρίνα» της Βουδαπέστης, παρά την ήττα με 2-1 στη φιλική αναμέτρηση. «Ελπίζω οι φίλαθλοι να είναι χαρούμενοι για τον τρόπο που παίξαμε,» τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Συγκεκριμένα, ο Γκουστάβο Πογέτ τόνισε αρχικά: «Ελπίζω οι φίλαθλοι να είναι χαρούμενοι, όχι λόγω της ήττας, αλλά από τον τρόπο που παίξαμε. Η απόδοση των παικτών ήταν καλή απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Έμαθα πολλά, κυρίως όταν είδα τα 2-3 διαδοχικά λάθη που έγιναν και μας κόστισαν το παιχνίδι. Πονάει πολύ ο τρόπος που ήρθε η ήττα». Ερωτηθείς αν θα ήταν δίκαιη η ισοπαλία, απάντησε:

«Με βάση το παιχνίδι και τρόπο που θέλαμε να το ελέγξουμε θα έλεγα πως ναι. Από την άλλη, δεν δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες και βάλαμε γκολ με πέναλτι. Υπήρχαν σημεία που η Ουγγαρία ήταν καλύτερη. Σε γενικές γραμμές οι παίκτες μου στάθηκαν αξιοπρεπώς». Στο τέλος έδωσε την πρόβλεψή του για την εθνική ομάδα που θεωρεί πως θα κατακτήσει το Μουντιάλ: «Η καρδιά μου λέει η Ουρουγουάη, αλλά το μυαλό μου λέει ανάμεσα σε Αργεντινή, Βραζιλία, Γαλλία και θα σταματήσω εκεί».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς