17.6 C
Athens

Άρης: Η δελεαστική περίπτωση Ντάριντα για τα χαφ και οι προχωρημένες επαφές

Οι Κίτρινοι της Θεσσαλονίκης «έτρεξαν» άμεσα τις εξελίξεις για την υπόθεση του χαφ και με την αβεβαιότητα πάνω από το μέλλον του Σέικ Ντουκουρέ εξετάζουν την πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση του 32χρονου Τσέχου, Βλάντιμιρ Ντάριντα που δεν υπολογίζεται από την Χέρτα

Ο Άρης «τρέχει» άμεσα τις εξελίξεις για την περίπτωση του χαφ και όπως φαίνεται βρίσκεται κοντά στο να προχωρήσει την περίπτωση του πολύπειρου Τσέχου αμυντικού χαφ, Βλάντιμιρ Ντάριντα.

Ο 32χρονος κεντρικός χαφ αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στη Γερμανία με τη φανέλα της Χέρτα, ενώ έχει «χτίσει» το όνομά του ως παίκτης και αρχηγός της Βικτόρια Πλζεν στην πατρίδα του.

Επίσης έχει διατελέσει μέλος της εθνικής Τσεχίας με την οποία έχει αγωνιστεί σε 76 παιχνίδια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος δεν υπολογίζεται ως βασική επιλογή από την ομάδα του Βερολίνου μετρώντας μόλις 3 συμμετοχές στη Bundesliga.

Οι πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές μεταξύ του Τσέχου άσου και του Άρη, που κίνησε άμεσα τα νήματα για την εύρεση του κατάλληλου παρτενέρ του Ετέμπο και πλέον μένει να φανεί αν το «φλερτ» θα καταλήξει σε συμφωνία ώστε ο παίκτης να έρθει όσο γίνεται πιο σύντομα στη Θεσσαλονίκη.

Στην καριέρα του, ο Ντάριντα μετράει 93 συμμετοχές με 18 γκολ και ισάριθμες ασίστ στην Πλζεν, ενώ τα τελευταία 7 χρόνια βγάζει το ψωμάκι του στη Γερμανία με τις φανέλες των Χέρτα (192 συμμετοχές, 16 γκολ, 29 ασίστ) και Φράιμπουργκ (61 συμμετοχές, 11 γκολ, 10 ασίστ).

Σημειώνεται δε, ότι βρίσκεται στο ίδιο μανατζερικό γραφείο με αυτό του Γιάκουμπ Μπράμπετς, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του και έπαιξε σημαντικό ρόλο στις επαφές με τον συμπατριώτη και άλλοτε συμπαίκτη του, Ντάριντα.

Σε ό,τι αφορά στον Σέικ Ντουκουρέ, ο Άρης βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του ακόμα και για τη λύση του συμβολαίου του, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο (για δεύτερη φορά στην καριέρα του) που τον έχει πάει πολύ πίσω σε επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς