21.4 C
Athens

Μουντιάλ 2022: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα ρόστερ των 32 ομάδων της μεγάλης διοργάνωσης

Το athlosnews.gr ξετυλίγει το κουβάρι των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και των 32 ομάδων που θα μας συντροφεύσουν για τον υπόλοιπο ένα μήνα στο κυνήγι του Άγιου Δισκοπότηρου του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου: όλα όσα πρέπει να ξέρετε μέσα σε 5.000 λέξεις

Επιτέλους, ξεκινάει.

Ναι, μπορεί το φετινό Μουντιάλ στο Κατάρ να μην είναι έτσι όπως θα θέλαμε να είναι.

Τόσο η επιλογή της χώρας όσο -κυρίως- οι συνθήκες που επικρατούν σε αυτή και το αιματηρό παρασκήνιο με την απώλεια τόσων ανθρώπων που συνέβαλαν στην κατασκευή των γηπέδων δεν βοηθάνε και «χαλάνε» την αίγλη της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης του πλανήτη, ωστόσο ήρθε η ώρα να εστιάσουμε στο πραγματικό νόημα του πράγματος, όταν μιλάμε για Μουντιάλ: τη στρογγυλή θεά με φόντο το «Άγιο Δισκοπότηρο» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

20 Νοεμβρίου του 2022 απόψε και το Κατάρ ανοίγει τις πύλες του για τος φιλάθλους όλων των Ηπείρων στο ιστορικό -όπως και να’ χει- πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται τον Χειμώνα.

Το Μουντιάλ του Κατάρ ξεκινάει: Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι μεταδόσεις στα ματς των ομίλων

Οι απώλειες μεγάλων αστέρων, πολλές. Ήρθε κι αυτή του κορυφαίου της περασμένης σεζόν -βάσει της ψηφοφορίας για τη Χρυσή Μπάλα- Καρίμ Μπενζεμά να μας… ταρακουνήσει επικίνδυνα, αλλά οι πραγματικοί ποδοσφαιρόφιλοι, δεν ξενερώνουμε ποτέ. Θα δούμε Κατάρ – Εκουαδόρ απόψε στις 18:00 με την ίδια ζέση και από την Δευτέρα με το τηλεκοντρόλ στο χέρι.

Αλλά, για αρχή, ας θυμηθούμε τα ρόστερ των 32 ομάδων της διοργάνωσης και τις περιπτώσεις που θα πρέπει να κυκλώσουμε με έντονα γράμματα λίγο πριν τη σέντρα στην πιο πλούσια χώρα της Μέσης Ανατολής.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΚΑΤΑΡ

Μία ομάδα που «φτιάχτηκε» ειδικά για τη φετινή διοργάνωση. Συμμετέχει σε Παγκόσμιο Κύπελλο μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία του και είναι ελάχιστα τα πράγματα που μπορείς να ξεχωρίσεις από μία ομάδα γεμάτη άγνωστους παράγοντες.

Θα την κρίνουμε στο χορτάρι, αλλά για να σας δώσουμε κάτι να κυκλώσετε, αρκεί η αναφορά στους επιθετικούς Ακράφ Αφίφ και Χάλιντ Μουνίρ, που από μόνοι τους θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος της επίθεσης της οικοδέσποινας χώρας, που στον πάγκο έχει τον Ισπανό Φέλιξ Σάντσεθ, ο οποίος έχει γαλουχηθεί προπονητικά στη χώρα του Κατάρ από το 2016 και μετά. Μόλις 46 ετών.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τερματοφύλακες: Σάαντ αλ Σεντ, Μεσάλ Μπαρσάμ, Γιουσούφ Χασάν

Αμυντικοί: Πέδρο Μιγκέλ, Μουσαάμπ Κιντίρ, Τάρεκ Σαλμάν, Μπασάν Αλ Ραγί, Κούχα Μπιαλίμ, Αμπντελκαρίμ Χασάν, Ίσμαελ Μοχαμάν, Χαμάμ Αλ Αμίν

Μέσοι: Ζασίμ Ζαμπίρ, Αλί Ασάντ, Μοχάμεντ Γουάντα, Σαλέμ Αλ Χαζρί, Ασίμ Μαντίμπο, Μουσραφά Μεσάλ, Καρίμ Μπουντιάφ, Αμπντούλαζιζ Χατίμ, Νάιφ Αλ Χάντραμι

Επιθετικοί: Χασάν Αλ Χαϊντος, Ακράφ Αφίφ, Αλμόεζ Αλί, Μοχάμεντ Μουντάρι, Αχμέντ Αλαά, Χάλιντ Μουνίρ

ΕΚΟΥΑΔΟΡ 

Το Εκουαδόρ ήταν η τελευταία ομάδα, η οποία ανακοίνωσε την τελική αποστολή της για το Μουντιάλ του Κατάρ. Ο Γκουστάβο Άλφαρο δεν έκρυβε κάποια έκπληξη και πήρε μαζί του όλα τα αστέρια της ομάδας που αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και σχεδόν κάθε φορά δεν χάνει το ραντεβού της με το μεγαλύτερο ραντεβού το παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Μεγάλα αστέρια του Ισημερινού οι… γερόλυκοι Καϊσέδο και Ένερ Βαλένσια που θα αγωνιστούν στο τρίτο Μουντιάλ της σπουδαίας καριέρας τους.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τερματοφύλακες: Ντομίγνκες, Γκαλίντες, Ραμίρες

Αμυντικοί: Αρμπολέδα, Εστουπινιάν, Αντζ. Πρεσιάδο, Ινκάπιε, Αρεάγκα, Τόρες, Παλάσιος. Πορόζο, Πάτσο

Μέσοι και εξτρέμ: Μένα, Γκρουέζο, Μέντες, Πλάτα, Καϊσέδο, Φράνκο, Σιφουέντες, Σαρμιέντο, Ροντρίγκες

Επιθετικοί: Βαλένσια, Εστράδα, Ιμπάρα, Αΐρ.Πρεσιάδο, Ρεάσκο

ΣΕΝΕΓΑΛΗ

Χωρίς Μανέ στο όνειρο για την πρόκριση στους «16» η κάτοχος του Κόπα Άφρικα.

Ο σπουδαίος αστέρας της Μπάγερν Μονάχου και… λαϊκό είδωλο στην πατρίδα του θα απουσιάσει από τη μεγάλη διοργάνωση του Κατάρ, καθώς παρότι αρχικά δηλώθηκε στην αποστολή ο τραυματισμός του τον κράτησε μακριά από τη δράση και έκανε πιο δύσκολο το έργο της Σενεγάλης σε έναν όμιλο που μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και την πρωτιά από την Ολλανδία.

Στη μεγάλη διοργάνωση των εθνικών ομάδων θα βρίσκεται, για πρώτη φορά στην καριέρα του, και ο Παπέ Σισέ του Ολυμπιακού! Ο Σενεγαλέζος στόπερ βρίσκεται κανονικά στις κλήσεις του Αλιού Σισέ και θα κάνει πράξη το όνειρό του, μόλις έναν χρόνο μετά την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τερματοφύλακες: Εντουάρ Μεντί, Αλφρέντ Γκομίς, Σενί Ντιένγκ

Αμυντικοί: Καλιντού Κουλιμπαλί, Αμντού Ντιαλό, Γιουσούφ Σαμπαλί, Παπέ Αμπουσέ Σισέ, Ισμαΐλ Γιακόμπς, Φαρμόζ Μεντί

Μέσοι: Γκανά Γκεγιέ, Σεϊκού Κουγιατέ, Ναμπαλί Μεντί, Κρεπλίν Ντιατά, Παπέ Γκεγέ, Παπέ, Ματάρ Σαρ, Παπέ Σις, Μουσταφά Ναμέ, Λουμ Εντιαγέ

Επιθετικοί: Ισμαΐλα Σαρ, Μπουλαγέ Ντιά, Μπαμπά Ντιένγκ, Φαμαρά Ντιεντιού, Νικολάς Τζάκσον, Ιλιμάν Εντιαγέ

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

«Με αυτούς μπορούμε να πάρουμε το τρόπαιο».

Γεμάτος με αυτοπεποίθηση ο Λουίς Φαν Χαλ ανακοίνωσε με… στυλ την αποστολή της εθνικής Ολλανδίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, από την οποία απουσιάζουν οι Μπότμαν και Γκράβενμπερχ.

Ο πολύπειρος Ολλανδός προπονητής σε ρόλο σκηνοθέτη ανακοίνωσε ότι με αυτή την αποστολή οι Οράνιε μπορούν να πάρουν το τρόπαιο, με τον Φαν Ντάικ να έχει τον ρόλο του αρχηγού και ηγέτη της ομάδας, ενώ Ντε Γιόνγκ και Ντεπάι τον πλαισιώνουν επάξια.

εθνική ολλανδίας

Ήρθε άραγε η ώρα της Ολλανδίας να αποδείξει ότι το ταβάνι της δεν είναι τα προημιτελικά; Ο όμιλος, πάντως, την βοηθάει…

 Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τερματοφύλακες: Τζάστιν Μπίλοου, Άντριες Νόπερτ, Ρέμκο Πάσφιρ

Αμυντικοί: Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, Νέιθαν Ακέ, Ντάλεϊ Μπλιντ, Γιούριεν Τίμπερ, Ντένζελ Ντάμφρις, Ματάις Ντε Λιχτ, Τάιρελ, Μαλάσια Τζέρεμι Φρίμπονγκ

Μέσοι: Φρένκι Ντε Γιονγκ, Στίβεν Μπέρχαους, Τεν Κόπμαϊνερς, Κόντι Γκάκπο, Μάρτεν Ντε Ρον, Κένεθ Τέιλορ, Τσάβι Σίμονς

Επιθετικοί: Μέμφις Ντεπάι, Στίβεν Μπέρχβαϊν, Βίνσεντ Γιάνσεν, Νόα Λανγκ, Βουτ Βέγκχορστ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΓΓΛΙΑ

Με σημαντικές απουσίες στην άμυνα αλλά όλα της τα όπλα στην επίθεση στο Κατάρ.

Τα «Λιοντάρια» που είναι από τα φαβορί για κάτι σπουδαίο στα γήπεδα του Κατάρ και το «its coming home» αρχίζει να ηχεί ξανά στους δρόμους του Νησιού ταξίδεψαν στη χώρα της Μέσης Ανατολής με αρκετά όνειρα στις αποσκευές και την αποστολή τους, από την οποία θα απουσιάζουν οι Ρις Τζέιμς και Μπεν Τσίλγουελ στα άκρα της άμυνας αλλά στην επίθεση όλα τα μεγάλα αστέρια με ηγέτη και αρχηγό τον Χάρι Κέιν δηλώνουν «παρών».

Τα νέα πρόσωπα στην αποστολή είναι ο Μάντισον της Λέστερ μετά την εξαιρετική του περσινή σεζόν, ο Γουίλσον της Νιούκαστλ ως μία εναλλακτική στην επίθεση και ο Κόνος Γκάλαχερ στα χαφ, με τον Μπέλιγχαμ να έχει πάρει πλέον τη φανέλα του βασικού στο σπίτι.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τερματοφύλακες: Άαρον Ράμσντεϊλ, Νικ Πόουπ, Τζόρνταν Πίκφορντ

Αμυντικοί: Χάρι Μαγκουάιρ, Λουκ Σο, Μπεν Γουάιτ, Κάιλ Γουόκερ, Τζον Στόουνς, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κίεραν Τρίπιερ, Κόνορ Κόουντι, Έρικ Ντάιρ

Μέσοι: Ντέκλαν Ράις, Τζουντ Μπέλιγχαμ, Τζόρνταν Χέντερσον, Μέισον Μάουντ, Κόνορ Γκάλαχερ, Κάλβιν Φίλιπς

Επιθετικοί: Τζακ Γκρίλις, Χάρι Κέιν, Φίλ Φόντεν, Τζέιμς Μάντισον, Μάρκους Ράσφορντ, Μπουκαγιό Σακά, Ραχίμ Στέρλινγκ, Κάλουμ Γουίλσον

ΙΡΑΝ

Με έντονο «κιτρινόμαυρο» στοιχείο στα άκρα της άμυνας και… πολιτικό παρασκήνιο στα γήπεδα του Κατάρ.

Οι Ιρανοί είναι ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο σε έναν όμιλο που πάντως δεν είναι απαγορευτικός για όνειρα, κόντρα σε Αγγλία, ΗΠΑ και Ουαλία.

Μεταξύ των ονομάτων της 26μελής αποστολής που επέλεξε ο Κάρλος Κεϊρός είναι και αυτά των παικτών της ΑΕΚ, Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμάντι, αλλά και αυτό του Καρίμ Ανσφαριφάρντ.

Στην αποστολή των Ιρανών, επίσης, ξεχωρίζει το όνομα του Μεχντί Ταρεμί, που είναι το μεγάλο αστέρι της ομάδας.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τερματοφύλακες: Αλιρεζά Μπεϊρανβάντ (Περσέπολις), Αμίρ Αμπεντζαντέχ (Πονφεραντίνα), Χοσεΐν Χοσεϊνί (Εστεγκλάλ), Παγιάμ Νιαζμάντ (Σεπαχάν)

Αμυντικοί: Ματζίντ Χοσεϊνί (Καϊσέρισπορ), Χοσεΐν Καναανί (Αλ Αχλί Κατάρ), Σοτζά,, Καλιλζαντέχ (Αλ Αχλί Κατάρ), Μορτεζά Πουραλιγκαντζί (Περσέπολις), Σαντέγκ Μοχαραμί (Ντίναμο Ζάγκρεμπ), Μιλάντ Μοχαμάντι (ΑΕΚ), Εχσάν Χατζισαφί (ΑΕΚ), Ραμίν Ρεζαεϊάν (Σεπαχάν), Βαχίντ Αμιρί (Περσέπολις), Αμπολφάζλ Τζαλαλί (Εστεγκλάλ)

Μέσοι: Σαεΐντ Εζατολαχί (Βέιλε), Αλί Καρίμι (Καϊσέρισπορ), Αχμάντ Νουρολαχί (Σαμπάμπ Αλ Αχλί), Ρουζμπέχ Τσεσμί (Εστεγκλάλ), Σαμάν Γκοντός (Μπρέντφορντ), Αλιρεζά Τζαχανμπάκς (Φέγενορντ), Αλί Γκολιζαντέχ (Σαρλερουά), Μεχντί Τοραμπί (Περσέπολις)

Επιθετικοί: Σαρντάρ Αζμούν (Λεβερκούζεν), Μεχντί Ταρεμί (Πόρτο), Καρίμ Ανσαριφάρντ (Ομόνοια)

ΗΠΑ

Γεμάτη με μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είναι η αποστολή των ΗΠΑ για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, από το οποίο θα απουσιάζει ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε του Ολυμπιακού, που δεν έχει πάρει νέα ευκαιρία στην εθνική του ομάδα μετά το 2020.

Στην αποστολή που ανέβηκε στο αεροπλάνο για το Κατάρ θα βρίσκονται όλα τα «μεγάλα» ονόματα του ρόστερ, με τους Πούλισικ, ΜακΚένι, Ντεστ και Ρέινα να ηγούνται της προσπάθειας των Αμερικανών για παρουσία στα νοκ-άουτ του σπουδαίου τουρνουά.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τερματοφύλακες: Ίθαν Χόρβαθ, Σιν Τζόνσον, Ματ Τέρνερ

Αμυντικοί: Κάμερον-Κάρτερ Βίκερς, Σερτζίνιο Ντέστ, Άαρον Λόνγκ, Σακ Μουρ, Τιμ Ριμ, Αντονί Ρόμπινσον, Τζο Σκάλι, Ντιάντρε Γέντλιν, Γουόκερ Ζίμερμαν

Μέσοι: Μπρέντεν Άαρονσον, Κέλιν Ακόστα, Τάιλερ Άνταμς, Λούκα ντε λα Τόρε, Γουένστον ΜακΚένι, Γιούνους Μούσα, Κρίστιαν Ρόλνταν

Επιθετικοί: Κρίστιαν Πούλισικ, Χεσούς Φερέιρα, Τζόρνταν Μόρις, Τζιοβάνι Ρέινα, Τζός Σάργκεντ, Τιμ Γουεά, Χάτζι Ράιτ

ΟΥΑΛΙΑ

Με το άστρο των Μπέιλ και Ράμσεϊ η φιλότιμη και πάντα υπολογίσιμη ομάδα του Ρομπ Πέιτζ θέλει να ζήσει εποχές Euro και στο Κατάρ, μόλις στην δεύτερη συμμετοχή της σε Παγκόσμιο Κύπελλο μετά το μακρινό 1958, όταν είχε φτάσει μέχρι την προημιτελική φάση του θεσμού σε μία παραμυθένια πορεία, που σταμάτησε στη Βραζιλία του Γκαρίντσα και του Πελέ.

Άραγε, μπορεί να το επαναλάβει;

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Γουέιν Χένεσεϊ, Ντάνι Γουόρντ, Άνταμ Ντέιβις.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Κρις Γκάντερ, Μπεν Ντέιβις, Κόνορ Ρόμπερτς, Ίθαν Αμπάντου, Κρις Μέφαμ, Τζο Ρόντον, Νίκο Γουίλιαμς, Τομ Λόκιερ, Μπεν Καμπάνγκο.

ΜΕΣΟΙ: Άαρον Ράμσεϊ, Τζο Άλεν, Χάρι Γουίλσον, Τζόνι Γουίλιαμς, Τζο Μόρελ, Μάθιου Σμιθ, Ντίλαν Λέβιτ, Ρούμπιν Κόλγουιλ, Σόρμπα Τόμας.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Γκάρεθ Μπέιλ, Ντάνιελ Τζέιμς, Κίφερ Μουρ, Μπρέναν Τζόνσον και Μαρκ Χάρις.

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Η ώρα της Αλμπισελέστε και του «ψύλλου» της.

Ο Λιονέλ Μέσι ηγείται της αποστολής των Αργεντίνων με στόχο την κορυφή, όπως είναι φυσικό, και μέσα βρίσκεται ο Πάουλο Ντιμπάλα που αναμένεται να είναι έτοιμος παρά τον τραυματισμό του αλλά και ο Αλέξις ΜακΆλιστερ που πραγματοποιεί φοβερές εμφανίσεις με την Μπράιτον.

Αίσθηση προκαλεί και η παρουσία του Έντσο Φερνάντες που φέτος αγωνίζεται στην Μπενφίκα και είναι αναντικατάστατος.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Μαρτίνες, Ρούλι, Αρμάνι

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μολίνα, Μοντιέλ, Ρομέρο, Πετσέλα, Οταμέντι, Λισάντρο Μαρτίνες, Ακούνια, Ταγλιαφίκο, Φόιτ

ΜΕΣΟΙ: Ντε Πάουλ, Έντσο Φερνάντες, Παρέδες, Εσεκίελ Παλάσιος, ΜακΆλιστερ, Αλεχάντρο Γκόμες, Αλμάδα

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ντι Μαρία, Λαουτάρο Μαρτίνες, Χουλιάν Άλβαρες, Νικολάς Γκονσάλες, Άνχελ Κορέα, Ντιμπάλα, Μέσι

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Με αρκετά ερωτηματικά, καλό προπονητή και προβλήματα ελέω ντόπινγκ στο Κατάρ.

Ο Σαουδάραβας επιθετικός, Φαχάντ Αλ Μουαλάντ, αποκλείστηκε από την επιλογή της Σαουδικής Αραβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 σε μία προληπτική κίνηση, λόγω παραβίασης του νόμου περί χρήσης απαγορευμένων ουσιών, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου, η ομοσπονδία αναφέρει ότι ο Γάλλος ομοσπονδιακός προπονητής, Ερβέ Ρενάρ, «αποφάσισε να αποκλείσει τον παίκτη από τη λίστα που θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και κάλεσε τον Ναουάφ Αλ Αμπέντ, για να τον αντικαταστήσει.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τερματοφύλακες: Μοχάμεντ Αλ-Οβάις (Αλ-Χιλάλ), Ναβάφ Αλ-Ακιντί (Αλ-Νασρ), Μοχάμεντ Αλ-Γιαμί (Αλ-Αχλί)

Αμυντικοί: Γιασέρ Αλ-Σαχρανί (Αλ-Χιλάλ), Αλί Αλ-Μπουλαϊχί (Αλ-Χιλάλ), Αμπντουλελάχ Αλ-Αμρί (Αλ-Νασρ), Αμπντουλάχ Μαντού (Αλ-Νασρ), Χασάν Ταμπακτί (Αλ-Σαμπάμπ), Σουλτάν Αλ-Γκανάμ (Αλ-Νασρ), Μοχάμεντ Αλ-Μπρέικ (Αλ-Χιλάλ), Σαούντ Αμπντουλχαμίντ (Αλ-Χιλάλ)

Μέσοι: Σαλμάν Αλ-Φαράχι (Αλ-Χιλάλ), Ριάντ Σαραχιλί (Αμπχά), Αλί Αλ-Χασάν (Αλ-Νασρ), Μοχάμεντ Κανό (Αλ-Χιλάλ), Αμπντουλελάχ Αλ-Μαλκί (Αλ-Χιλάλ), Σάμι Αλ-Ναγεΐ (Αλ-Νασρ), Αμπντουλάχ Οταΐφ (Αλ-Χιλάλ), Νάσερ Αλ-Ντοσαρί (Αλ-Χιλάλ), Αμπντουλραχμάν Αλ-Αμπούντ (Ιτιχάντ), Σάλεμ Αλ-Ντοσαρί (Αλ-Χιλάλ), Χατάν Μπαχεμπρί (Αλ-Σαμπάμπ)

Επιθετικοί: Ναουάφ Αλ Αμπέντ (Αλ Σαμπάμπ), Αϊτάμ Ασίρι (Αλ-Αχλί), Σάλεχ Αλ-Σεχρί (Αλ-Χιλάλ) Φιράς Αλ-Μπουραϊκάν (Αλ-Φατέχ)

ΜΕΞΙΚΟ

Με τον Ομπερλίν Πινέδα θα βρεθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ η εθνική ομάδα του Μεξικού.

Ο Τάτα Μαρτίνο ανακοίνωσε τους 26 εκλεκτούς του για την κορυφαία διοργάνωση και ο μέσος που αγωνίζεται δανεικός στην ΑΕΚ από τη Θέλτα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Σημειώνεται πως στην αποστολή των ορεξάτων Μεξικανών βρίσκεται και ο Γκιγιέρμο Οτσόα από τα… παλαιότερα στελέχη καθώς και ο Ίρβινγκ Λοσάνο που κάνει εξαιρετική σεζόν με την πρωτοπόρο Νάπολι στη Serie A.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τερματοφύλακες: Οτσόα, Κότα, Ταλαβέρα

Αμυντικοί: Αραούχο, Γκαγιάρδο, Αρτεάγα, Μορένο, Σάντσες, Βάσκες, Μόντες, Γκουτιέρες

Μέσοι: Ερέρα, Ροντρίγκες, Άβαρες, Πινέδα, Γουαρδάδο, Αλβαράδο, Άλβαρες, Τσάβες, Ουντούνα, Ρόμο

Επιθετικοί: Λοσάνο, Φούνες Μόρι, Μαρτίν, Βέγα, Ραούλ Χιμένες

ΠΟΛΩΝΙΑ

Με Λέβα, Σιμάνσκι και αρκετό ταλέντο σε έναν όμιλο… φωτιά.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πολωνίας κάλεσε αναμενόμενα τον Νταμιάν Σιμάνσκι της ΑΕΚ και έκανε την έκπληξη συμπεριλαμβάνοντας στην αποστολή τον 22χρονο Μίχαλ Σκόρας.

Ο μεσοεπιθετικός της Λεχ Πόζναν πραγματοποιεί μια τρομερή χρονιά με 10 γκολ σε 22 συμμετοχές και παρότι έχει καταγράψει μόλις μία συμμετοχή ως αλλαγή, επελέγη καθώς βρίσκεται σε περίοδο ανεπανάληπτης φόρμας.

Σημειώνεται πως τέσσερις είναι οι φορ και εδώ δεν υπάρχουν εκπλήξεις (Λεβαντόφσκι, Μίλικ, Πιόντεκ, Σφιντέρσκι) για μια Πολωνία που θα παραταχθεί ανανεωμένη στα άκρα της άμυνας με Κας και Ζαλέφσκι.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Σέζνι, Ντραγκόφσκι, Σκορούπσι

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Κας, Μπεντνάρεκ, Μπερεσίνσκι, Γκλικ, Γκούμνι, Γετζέιτσικ, Κίβιορ, Βιετέσκα, Ζαλέφσκι

ΜΕΣΟΙ: Μπιέλικ, Φρανκόφσκι, Γκροσίσκι, Καμίνσκι, Κριχόβιακ, Σκόρας, Ντ. Σιμάνσκι, Σ. Σιμάνσκι, Ζιελίνσκι, Ζουρκόφσκι

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Λεβαντόφσκι, Σφιντέρσκι, Πιόντεκ, Μίλικ

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ

ΓΑΛΛΙΑ

Το κρίμα στον Καρίμ και η ευθύνη στον Εμπαπέ.

Η Γαλλία θεωρείται διόλου άδικα ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ από τη στιγμή που αποτελεί την κάτοχο του τροπαίου.

Εμπαπέ

Τόσο η αμυντική γραμμή όσο και η επιθετική έχουν πολλές και καλές επιλογές, ενώ στον άξονα υπάρχουν εκπλήξεις αφού ο Καντέ και ο Πογκμπά είναι τραυματίες. Παράλληλα, πέρα από τον Μπενζεμά, εκτός έμειναν οι Κλος, Ντιν, Μπεν Γεντέρ, Ενκουνκού και Μενιάν, με τον τελευταίο να ταλαιπωρείται ακόμα από τραυματισμό.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Λορίς, Αρεολά, Μανταντά

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Παβάρ, Κουντέ, Βαράν, Κιμπεμπέ, Σαλιμπά, Λούκας Ερναντέζ, Τεό Ερναντέζ, Κονατέ, Ουπαμεκανό

ΜΕΣΟΙ: Ραμπιό, Τσουαμενί, Φοφανά, Γκεντουζί, Βερετού, Καμαβινγκά

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Κομάν, Εμπαπέ, Ζιρού, Ντεμπελέ, Γκριεζμάν, Κολό Μουανί

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Τα «κανγκουρό» έτοιμα για την υπέρβαση.

Οι κλήσεις του Άρνολντ ήταν αναμενόμενες και υπήρξε μόνο μία έκπληξη. Αυτή ήταν η απουσία του τερματοφύλακα της Ντόρτμουντ, Μίτσελ Λάνγκερακ, ο οποίος είχε ανακαλέσει την απόσυρση του από την Εθνική για να δώσει το παρών στο Μουντιάλ. Τελικά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε να τον αφήσει εκτός.

Από τα ονόματα της αποστολής της Αυστραλίας ξεχωρίζουν οι Ματ Ράιαν, Άαρον Μόι, Άιντιν Χρούστιτς και Μάθιου Λέκι.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Άντριου Ρέντμεϊν (Σίδνεϊ FC), Ματ Ράιαν (Κοπεγχάγη), Ντάνι Βούκοβιτς (Central Coast Mariners)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ναθάνιελ Άτκινσον (Χαρτς), Αζίζ Μπέχιτς (Νταντί Γιουνάιτεντ), Μίλος Ντέγκενεκ (Κολούμπους Κρου), Τόμας Ντενγκ (Άλμπιρεξ Νιιγκάτα), Φραν Κάρασιτς (Μπρέσια), Τζόελ Κινγκ (Οντένσε), Κάι Ρόουλς (Χαρτς), Χάρι Σούταρ (Στόουκ), Μπέιλι Ράιτ (Σάντερλαντ)

ΜΕΣΟΙ: Κιάνου Μπάκους (Σεντ Μίρεν), Καμ Ντέβλιν (Χαρτς), Άιντιν Χρούστιτς (Βερόνα), Τζάκσον Άιρβιν (Ζανκτ Πάουλι), Ράιλι ΜακΓκρί (Μίντλεσμπρο), Άαρον Μόι (Σέλτικ)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μάρτιν Μπόιλ (Χιμπέρνιαν),Τζέισον Κάμινγκς (Central Coast Mariners), Μιτς Ντιούκ (Φατζιάνο Οκαγιάμα), Κρεγκ Γκούντγουιν (Adelaide United), Γκαράνγκ Κουόλ (Central Coast Mariners), Μάθιου Λέκι (Μέλμπουρν Σίτι), Άουερ Μαμπίλ (Κάντιθ), Τζέιμι ΜακΛάρεν (Μέλμπουρν Σίτι)

ΔΑΝΙΑ

Με φόρα από το Euro και επιλογές από το πάνω ράφι.

Οι Δανοί εξασφάλισαν την παρουσία τους σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση, με φόντο το «μπαμ» που πέτυχαν και στο πρόσφατο Euro στα γήπεδα της Αγγλίας.

Κάσπερ Σμάιχελ, Κάσπερ Ντόλμπεργκ, Πιέρ Εμίλ Χόιμπιεργκ και Κρίστιαν Έρικσεν είναι τα αστέρια των Δανών, που έχουν και φέτος τη στήριξη σχεδόν όλων των ουδέτερων και μπορούν να κάνουν τη «ζημιά» μέχρι και στα φαβορί.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Tερματοφύλακες: Σμάιχελ, Κρίστενσεν,

Αμυντικοί: Βας, Ράσμους Κρίστενσεν, Mέλε, Στρίγκερ Λάρσεν, Κίαερ, Αντρέας Κρίστενσεν, Άντερσεν, Νέλσον

Μέσοι: Nτιλέινι, Χόιμπιεργκ, Έριξεν, Γένσεν, Σκοβ Όλσεν, Ντάμσγκααρντ, Βιντ, Λίντσρεμ

Επιθετικοί: Mπρέιθγουεϊτ, Ντόλμπεργκ, Κορνέλιους

ΤΥΝΗΣΙΑ

Με άρωμα Ατρομήτου και όπλο την ομοιογένεια.

Σπουδαία κατόρθωμα για τον μπακ του Ατρομήτου, Ουαζντί Κεσχρίντα, αποτελεί η παρθενική του κλήση σε Μουντιάλ.

Ο 27χρονος έχει πραγματοποιήσει 18 συμμετοχές με την εθνική του ομάδα μέχρι σήμερα, ωστόσο η τελευταία εμφάνιση ήταν στις 13 Νοεμβρίου του 2021, οπότε σημαντικό ρόλο στην επαναφορά του έπαιξε η θετική του παρουσία στον Ατρόμητο.

Η Τυνησία είναι ομάδα του συνόλου, η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την τιμητική συμμετοχή, αλλά στην μπάλα όλα είναι ανοιχτά.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τερματοφύλακες: Νταμέν, Χασέν, Μπαλμπουλί, Σαΐντ

Αμυντικοί: Ντράγκερ, Κεσχρίντα, Ίφα, Ταλμπί, Μπρον, Μεριά, Χαντρί, Μααλούλ

Μέσοι: Σκιρί, Λαϊντουνί, Σασί, Τσααλαλί, Ρομντάνε, Ανιμπάλ

Επιθετικοί: Τζαζίρι, Σλίτι, Κενισί, Σλιμενέ, Ζεμπαλί, Εμσακνί

Ε’ ΟΜΙΛΟΣ

ΙΣΠΑΝΙΑ

Πλήρως ανανεωμένη θα παρουσιαστεί η εθνική Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ευελπιστώντας να ξεπεράσει ξανά τις προσδοκίες όπως έκανε και στο πρόσφατο Euro φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά όταν όλοι την είχαν ξεγραμμένη από τους ομίλους.

Η «Φούρια Ρόχα» του Λουίς Ενρίκε ταξίδεψε στο Κατάρ με τον Άνσου Φάτι για πρώτη φορά στην αποστολή της σε μία μεγάλη διοργάνωση, ενώ εκτός έμεινε ο ηγέτης και αρχηγός των τελευταίων ετών Σέρχιο Ράμος, παρά την απρόσμενη παρουσία του στην προεπιλογή.

Από εκεί και πέρα, στα πρόσωπα της αποστολής συναντάμε συνολικά 7 παίκτες της Μπαρτσελόνα, μόλις δύο της Ρεάλ (Καρβαχάλ, Μάρκο Ασένσιο) και τον Ντάνι Όλμο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του που τον κράτησε εκτός για περίπου 1,5 μήνα.

Εκτός έμεινε, όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και μέρες, και ο Νταβίντ Ντε Χέα, ενώ με ο Γκαγιά της Βαλένθια στάθηκε άτυχος και λόγω τραυματισμού θα δει τις προσπάθειες της ομάδας του από το σπίτι. Τη θέση του πήρε ο Μπαλντέ.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τερματοφύλακες: Ουνάι Σιμόν (Αθλέτικ), Ρόμπερτ Σάντσεζ (Μπράιτον), Νταβίντ Ράγια (Μπρέντφορντ)

Αμυντικοί: Θέσαρ Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Ντάνι Καρβαχάλ (Ρεάλ), Έρικ Γκαρθία (Μπαρτσελόνα), Ούγκο Γκιγιαμόν (Βαλένθια), Πάου Τόρες (Βιγιαρεάλ), Αϊμερίκ Λαπόρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Αλεχάντρο Μπαλντέ (Μπαρτσελόνα), Ζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα)

Μέσοι: Σέρτζιο Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Ρόδρι (Μάντσεστερ Σίτι), Πέδρι (Μπαρτσελόνα), Γκάβι (Μπαρτσελόνα), Κάρλος Σολέρ (Παρί), Μάρκος Λιορέντε (Ατλέτικο), Κόκε (Ατλέτικο)

Επιθετικοί: Αλβάρο Μοράτα (Ατλέτικο), Φέραν Τόρες (Μπαρτσελόνα), Νίκο Γουίλιαμς (Αθλέτικ), Γέρεμι Πίνο (Βιγιαρεάλ), Μάρκο Ασένσιο (Ρεάλ), Πάμπλο Σαράμπια (Παρί), Ντάνι Όλμο (Λειψία), Ανσού Φάτι (Μπαρτσελόνα)

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

Όταν οι ποδοσφαιρόφιλοι ακούν το όνομα της Κόστα Ρίκα γίνεται αυτόματα συνειρμός με τον Μπράιαν Ρουίζ.

Ο 37χρονος πλέον μεσοεπιθετικός εκπροσωπεί τη χώρα του από το 2005 (17 χρόνια!) και παραμένει πολύ κομβικός στο παιχνίδι της. Από κοντά ο ρέκορντμαν συμμετοχών (154) με την Εθνική, ο μέσος Σέλσο Μπόρχες, ενώ επιθετικά στηρίζεται στον γνώριμό μας από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, Τζόελ Κάμπελ. Μάλιστα, με δικό του γκολ στα διηπειρωτικά πλέι οφ με τη Νέα Ζηλανδία πήρε το εισιτήριο για το Μουντιάλ.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τερματοφύλακες: Κέϊλορ Νάβας (Παρί Σεν Ζερμέν/Γαλλία), Εστεμπάν Αλβαράδο (Χερεντιάνο/Κόστα Ρίκα), Πατρίκ Σεκέϊρα (Λούγκο/Ισπανία).

Αμυντικοί: Κέϊσερ Φούλερ (Χερεντιάνο/Κόστα Ρίκα), Οσκαρ Ντουάρτε (Αλ Ουεντά/Σαουδική Αραβία), Χουάν Πάμπλο Βάργκας (Μιγιονάριος/Κολομβία), Κένταλ Ουάστον (Σαπρίσα/Κόστα Ρίκα), Μπράϊαν Οβιέδο (Ρεάλ Σολτ Λέϊκ/ΗΠΑ), Κάρλος Μαρτίνες (Σαν Κάρλος/Κόστα Ρίκα), Φρανσίσκο Κάλβο (Κονιασπόρ/Τουρκία), Ρόναλντ Ματαρίτα (Σινσινάτι/ΗΠΑ), Ντανιέλ Τσακόν (Κολοράντο Ράπιντς, ΗΠΑ).

Μέσοι: Σέλσο Μπόρχες, Μπράϊαν Ρουϊθ (Αλαχουελένσε/Κόστα Ρίκα), Γέλτσιν Τεγιέδα, Ντάγκλας, Λόπεζ, Γκέρσον Τόρες (Χερεντιάνο/Κόστα Ρίκα), Αντονι Χερνάντεθ (Πουνταρένας/Κόστα Ρίκα), Μπράντον Αγκιλέρα (Νότιγχαμ Φόρεστ/Αγγλία), Τζέϊσον Μπένετ (Σάντερλαντ/Αγγλία), Γιούστιν Σάλας (Ουιλσαπρίς/Κόστα Ρίκα), Ρόαν Ουίλσον (Γκρέτσια/Κόστα Ρίκα), Αλβάρο Ζαμόρα (Σαπρίσα/Κόστα Ρίκα).

Επιθετικοί: Τζόελ Κάμπελ (Λεόν/Μεξικό), Γιόχαν Βενέγκας (Αλαχουελένσε/Κόστα Ρίκα), Αντονι Κοντρέρας (Χερεντιάνο/Κόστα Ρίκα).

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Πόσο άτυχος είσαι ρε Μάρκο Ρόις

Ο αρχηγός της Μπορούσα Ντόρτμουντ τραυματίστηκε στις αρχές της σεζόν και δυστυχώς για τον ίδιο και τη Γερμανία θα απουσιάσει από μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση, με τον 17χρονο Μουσταφά Μουκοκό να παίρνει τη θέση του στην αποστολή των Πάντσερ.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου έμεινε και ο Τόνι Κρόος που δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του, σε μία διοργάνωση που τα Πάντσερ θα ψάξουν την επιστροφή στις επιτυχίες, θέλοντας να αποφύγουν το φιάσκο του 2018 και με οδηγό τον θρίαμβο του 2014 στη Βραζιλία.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τερματοφύλακες: Μάνουελ Νόιερ, Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν, Κέβιν Τραπ

Αμυντικοί, Αρμέλ Μπέλα Κότσαπ, Ματίας Γκίντερ, Κρίστιαν Γκούντερ, Τίλο Κέρερ, Λούκας Κλόστερμαν, Νταβίντ Ράουμ, Αντόνιο Ρίντιγκερ, Νίκο Σκλότερμπερκ, Νίκλας Σούλε

Μέσοι: Γιούλιαν Μπραντ, Νίκλας Φούλκρουγκ, Σερζ Γκνάμπρι, Λεόν Γκορέτσκα, Μάριο Γκέτσε, Ιλκάι Γκιντογκάν, Τζόσουα Κίμιχ

Επιθετικοί: Κάι Χάβερτζ, Καρίμ Αντεγέμι, Γιόνας Χόφμαν, Γιουσουφά Μουκοκό, Τζαμάλ Μουσιαλα, Τόμας Μίλερ, Λερόι Σανέ

ΙΑΠΩΝΙΑ

Η Ιαπωνία ήταν πρώτη χώρα, που ανακοίνωσε την αποστολή της για το Μουντιάλ και η πιο σταθερή εκπρόσωπος της Ασίας σε αυτή τη διοργάνωση.

Οι Ιάπωνες θα παραταχθούν με όλα τους τα «όπλα», καθώς στην 26μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι μεγάλοι αστέρες της χώρας. Τα ονόματα, που ξεχωρίζουν, είναι αυτά των Τακούμι Μιναμίνο (Μονακό), Τακεφούσα Κούμπο (Σοσιεδάδ) και Τακεχίρο Τομιγιάσου (Άρσεναλ), Μάγια Γιοσίντα (Σάλκε), Νταΐτσι Καμάντα (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ρίτσου Ντόαν (Φράιμπουργκ) και Κο Ιτακούρα (Γκλάντμπαχ).

Ιαπωνία Αυστραλία

Παράλληλα, στην αποστολή βρίσκονται και οι Καβασίμα και Ναγκατόμο, οι οποίοι θα αγωνιστούν για τέταρτη και μάλλον τελευταία φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τερματοφύλακες: Σουϊτσι Γκόντα (Σιμίζου/Ιαπωνία), Εϊγι Καβασίμα (Στρασμπούρ/Γαλλία), Ντάνιελ Σμιντ (Σεντ Τρουϊντέν/Βέλγιο).

Αμυντικοί: Γιούτο Ναγκατόμο (Τόκιο/Ιαπωνία), Μάγια Γιοσίντα (Σάλκε/Γερμανία), Τακεχίρο Τομιγιάσου (Αρσεναλ/Αγγλία), Χιρόκι Σακάϊ (Ουράβα/Ιαπωνία), Γιούτα Νακαγιάμα (Χάντερσφιλντ/Αγγλία), Σόγκο Τανιγκούτσι, Μίκι Γιαμάνε (Καβασάκι Φροντάλε/Ιαπωνία), Κο Ιτακούρα (Γκλάντμπαχ/Γερμανία), Χιρόκι Ιτο (Στουτγκάρδη/Γερμανία).

Μέσοι: Ουατάρου Έντο (Στουτγκάρδη/Γερμανία), Χιντεμάσα Μορίτα (Σπόρτινγκ Λισσαβώνας/Πορτογαλία), Αο Τανάκα (Φορτούνα Ντίσελντορφ/Γερμανία) Ντάϊτσι Καμάντα (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης/Γερμανία), Γιουνία Ιτο (Ρεμς/Γαλλία), Καόρου Μιτόμα (Μπράϊτον/Αγγλία), Τακούμι Μιναμίνο (Μονακό/Γαλλία), Γιούκι Σόμα (Ναγκόγια Γκράμπους/Ιαπωνία), Γκάκου Σιμπασάκι (Λεγανές/Ισπανία), Τακεφούσα Κούμπο (Σοσιεδάδ/Ισπανία), Ρίτσου Ντοάν (Φράϊμπουργκ/Γερμανία).

Επιθετικοί: Νταϊζέν Μαέντα (Σέλτικ/Σκωτία), Τακούμα Ασάνο (Μπόχουμ/Γερμανία), Αγιάσε Ουέντα (Σερκλ Μπριζ/Βέλγιο).

ΣΤ’ ΟΜΙΛΟΣ

ΒΕΛΓΙΟ

Αν όχι τώρα, πότέ;!

Με ηγέτες τους Λουκάκου και Αζάρ αλλά και αρκετούς πονοκεφάλους οι επιλογές του Μαρτίνεθ.

Ο Λουκάκου ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον μηρό, ο οποίος, σε συνδυασμό με ένα παρόμοιο πρόβλημα νωρίτερα αυτή τη σεζόν, είχε ως συνέπεια να έχει αγωνιστεί μόλις δύο φορές από τον Αύγουστο και η παρουσία του στο Μουντιάλ θα ξεκινήσει από τα νοκ-άουτ, εφόσον το Βέλγιο εξασφαλίσει την παρουσία του σε αυτά.

Ο Αζάρ αν και δεν έχει παίξει με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη LaLiga από τον Σεπτέμβριο, παραμένει μία εμβληματική φιγούρα για το Βέλγιο, που με όπλο του την άκρως ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή θα αναζητήσει την υπέρβαση που αναζητά από το 2010!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τερματοφύλακες: Τιμπό Κουρτουά, Σιμόν Μινιολέ, Κοέν Καστέλς

Αμυντικοί: Γιαν Βερτόγκεν, Τόμπι Αλντερβάιρελντ, Λίντερ Ντεντόνκερ, Ζένο Ντεμπάστ, Αρτούρ Τεάτ, Βουτ Φαές

Μέσοι: Χανς Βάνακεν, Άξελ Βίτσελ, Γιούρι Τίλεμανς, Αμαντού Ονανά, Κέβιν Ντε Μπρούινε, Γιανίκ Καράσκο, Θόργκαν Αζάρ, Τίμοθι Καστάν, Τόμας Μενιέ

Επιθετικοί: Ρομέλου Λουκάκου, Μίτσι Μπατσουαγί, Λόις Οπέντα, Τσαρλς ντε Κετελάερε, Εντέν Αζάρ, Τζέρεμι Ντόκου, Ντρίες Μέρτενς, Λεάντρο Τροσάρντ

ΚΑΝΑΔΑΣ

Ιστορική επιστροφή (μετά το μακρινό 1986) με ταλέντο και αστέρες των ευρωπαϊκών γηπέδων.

Το όνομα που ξεχωρίζει για τους Καναδούς είναι αυτό του Αλφόνσο Ντέιβις, αλλά και του αειθαλή Ατίμπα Χάτσινσον, που θα δώσει το παρών σε ηλικία 39 ετών!

Αλφόνσο ντέιβις

Στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού του Καναδά βρίσκεται και ο Κορνέλιους, που φέτος αγωνίζεται στη χώρα μας με τη φανέλα του Παναιτωλικού. Επίσης, κλήθηκε και ο ομογενής Τζέιμς Παντέμης.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τερματοφύλακες: Ντέιν Σεντ Κλερ (Μινεσότα Γιουνάιτεντ), Τζέιμς Παντέμης (Μόντρεαλ), Μίλαν Μπόργιαν (Ερυθρός Αστέρας)

Αμυντικοί: Άλιστερ Τζόνστον (Μόντρεαλ), Σαμ Αντεκούγκμπε (Χατάισπορ), Καμάλ Μίλερ (Μόντρεαλ), Στίβεν Βιτόρια (Σάβες), Ρίτσι Λαριέα (Τορόντο), Ντέρεκ Κορνέλιους (Παναιτωλικός), Τζόελ Βάτερμαν (Μόντρεαλ), Αλφόνσο Ντέιβις (Μπάγερν)

Μέσοι: Σάμουελ Πιετ (Μόντρεαλ), Στέφεν Εουστάκιο (Πόρτο), Λίαμ Φρέιζερ (Ντέινζ), Ατίμπα Χάτσινσον (Μπεσίκτας), Μαρκ Άντονι Κέιγ (Τορόντο), Ισμαέλ Κονέ (Μόντρεαλ), Τζόναθαν Οσόριο (Τορόντο), Ντέιβιντ Γουόδερσπουν (Σεντ Τζόνστον)

Επιθετικοί: Λούκας Καβαλίνι (Βανκούβερ Γουάιτκαπς), Τζούνιορ Χόιλετ (Ρέντινγκ), Τατζόν Μπουκάναν (Μπριζ), Ικέ Ούγκμπο (Τρουά), Κάιλ Λάριν (Μπριζ), Τζόναθαν Ντέιβιντ (Λιλ), Λίαμ Μίλαρ (Βασιλεία)

ΜΑΡΟΚΟ

Χωρίς Ελ Αραμπί και Χαρίτ, αλλά με Ζίγιες και Χακίμι.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί, μένοντας ξανά εκτός λίστας, όπως έγινε και στο Κόπα Άφρικα έναν χρόνο νωρίτερα. Αντιθέτως, στις επιλογές επέστρεψε ο Ζίγιες της Τσέλσι, που απουσίαζε λόγω τραυματισμού από το Κόπα Άφρικα του 2021.

Ξεχωρίζουν επίσης οι Χακίμι, Εν Νεσίρι, Ελ Μασράουι.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τερματοφύλακες: Ταγκναουτί, Μπούνου, Ελ Κατζουί

Αμυντικοί: Χακίμι, Μαζραουί, Αγκέρντ, Σαΐς, Ντάρι, Γιαμίκ, Ατιαταλάχ, Μπενούν

Μέσοι και εξτρέμ: Αμραμπάτ, Σαμπιρί, Αμαλάχ, Ουναχί, Ελ Κανούς, Γιαμπράνε, Ζιγιές, Μπουφάλ, Αρίτ, Εζαλζουλί, Αμπουκχλάλ, Σαΐρ

Επιθετικοί: Εν-Νεσιρί, Τσεντρά, Χαμέντ Αλάχ

ΚΡΟΑΤΙΑ

Με μπροστάρη τον σπουδαίο μέσο και 37χρονο αρχηγό της, Λούκα Μόντριτς, θα βρεθεί στο Κατάρ η εθνική Κροατίας, που είχε φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό στο τουρνουά του 2018, όταν είχε ηττηθεί με 4-2 από τη Γαλλία.

Μόντριτς

Ο Άντε Ρέμπιτς της Μίλαν κόπηκε από την αποστολή λόγω της κόντρας του με τον Κροάτη προπονητή ενώ εκτός έμεινε και ο Ντόμινικ Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ καθώς στη θέση του τερματοφύλακα προτιμήθηκαν οι Λιβάκοβιτς, Ίβουσιτς και Γκρίμπιτς.

Διαθέσιμος είναι ο Ντομαγκόι Βίντα της ΑΕΚ, αλλά και ο πρώην παίκτης της Ένωσης, Μάρκο Λιβάγια.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Λιβάκοβιτς, Ίβουσιτς, Γκρίμπιτς

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Βίντα, Λόβρεν, Μπάρισιτς, Γιουράνοβιτς, Γκβάρντιολ, Σόσα, Στάνισιτς, Έρλιτς, Σούταλο

ΜΕΣΟΙ: Μόντριτς, Κόβατσιτς, Μπρόζοβιτς, Πάσαλιτς, Βλάσιτς, Μάγιερ, Γιάκιτς, Σούτσιτς

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Πέρισιτς, Κράμαριτς, Όρσιτς, Πέτκοβιτς, Μπούντιμιρ, Λιβάγια

Ζ’ ΟΜΙΛΟΣ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ήρθε η ώρα για τη νέα γενιά της Σελεσάο, που δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής, Τίτε, συμπεριέλαβε στις επιλογές του τόσο τον 39χρονο Ντάνι Άλβες όσο και τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό της Τσέλσι, Τιάγκο Σίλβα, ενώ εκτός έμεινε ο Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά σε Μουντιάλ θα βρεθεί ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι που επιβραβεύεται για την τρομερή σεζόν του στην Άρσεναλ αλλά και τη συνολική εξέλιξη του.

Μία ομάδα, ένα έθνος, ένα όνειρο και στο βάθος το… 6ο αστέρι.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Άλισον (Λίβερπουλ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Βέβερτον (Παλμέιρας)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Σάντρο (Γιουβέντους), Τέλες (Σεβίλλη), Άλβες (Πούμας), Ντανίλο (Γιουβέντους), Μπρέμερ (Γιουβέντους), Μιλιτάο (Ρεάλ Μαδρίτης), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Τιάγκο Σίλβα (Τσέλσι)

ΜΕΣΟΙ: Γκιμαράες (Νιούκαστλ), Κασεμίρο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Έβερτον (Φλαμένγκο), Φαμπίνιο (Λίβερπουλ), Φρεντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Πακετά (Γουέστ Χαμ)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Άντονι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζεσούς (Άρσεναλ), Μαρτινέλι (Άρσεναλ), Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Πέδρο (Φλαμένγκο), Ραφίνια (Μπαρτσελόνα), Ριτσάρλισον (Τότεναμ), Ροντρίγκο (Ρεάλ Μαδρίτης), Βινίσιους (Ρεάλ Μαδρίτης)

ΣΕΡΒΙΑ

Αίμα κι άμμος και… φουλ για έκπληξη!

Οι γείτονες μας θα παραταχθούν στην σπουδαία διοργάνωση του χειμώνα με όλα τους τα αστέρια διαθέσιμα, αφού από τον Βλάχοβιτς μέχρι τον Μίτροβιτς και από τον Σάβιτς μέχρι τους Κόστιτς και Τάντιτς, άπαντες θα βρίσκονται στο Κατάρ σε έναν αμφίρροπο όμιλο με Βραζιλία, Ελβετία και Καμερούν.

Ανάμεσά τους θα βρίσκεται και ο άσος του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που όπως και στα προκριματικά της διοργάνωσης κέρδισε τη θέση του στο ρόστερ και διεκδικεί μέχρι και φανέλα βασικού σε ρόλο μπακ.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τερματοφύλακες: Βάνια Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς (Τορίνο), Πρέντραγκ Ραΐκοβιτς (Μαγιόρκα), Μάρκο Ντμίτροβιτς (Σεβίλλη)

Αμυντικοί: Νίκολα Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Μίλος Βελίκοβιτς (Βέρντερ), Στραχίνια Πάβλοβιτς (Σάλτσμπουργκ), Στέφαν Μίτροβιτς (Χετάφε), Στράχινια Εράκοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Σρνταν Μπάμπιτς (Αλμερία)

Μέσοι: Ντάρκο Λάζοβιτς (Βερόνα), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Νεμάνια Ράντονιτς (Τορίνο), Φίλιπ Κόστιτς (Γιουβέντους), Φίλιπ Μλαντένοβιτς (Λέγκια), Νεμάνια Γκούντελι (Σεβίλλη), Σάσα Λούκιτς (Τορίνο), Νεμάνια Μακσίμοβιτς (Χετάφε), Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς (Λάτσιο), Ντούσαν Τάντιτς (Άγιαξ), Ιβάν Ίλιτς (Βερόνα), Μάρκο Γκρούγιτς (Πόρτο), Ούρος Ράσιτς (Μπράγκα), Φίλιπ Τζούρισιτς (Σαμπντόρια)

Επιθετικοί: Αλεξάνταρ Μίτροβιτς (Φούλαμ), Ντούσαν Βλάχοβιτς (Γιουβέντους), Λούκα Γιόβιτς (Φιορεντίνα)

ΕΛΒΕΤΙΑ

Θα το κάνουν ξανά οι τρελοί και… μισοί Ελβετοί;

Αν ο Σερντάν Σακίρι είναι υγιής, τότε θα αποτελέσει και τον ακρογωνιαίο λίθο της Ελβετίας σε ένα ακόμα μεγάλο τουρνουά, το 6ο της πλούσιας καριέρας του, έχοντας 8 γκολ σε τελική φάση Euro και Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μεγάλο άγχος υπάρχει για τη φυσική κατάσταση του Γιαν Ζόμερ. Ο ήρωας των πέναλτι στις προηγούμενες διοργανώσεις απέχει το τελευταίο διάστημα. Όσο καλοί κι αν είναι οι Όμλιν/Κόμπελ, ο Ζόμερ είναι άλλη κλάση στο τέρμα. Πολλά, από την πορεία της, θα εξαρτηθούν από την ετοιμότητα του γκολκίπερ της Γκλάντμπαχ.

Φυσικά ένας Τσάκα πάντα είναι ηγέτης στην Ελβετία, οι έμπειροι Ροντρίγκες, Σερ, Φρόιλερ, Σεφέροβιτς επίσης κλειδιά της ομάδας. Καλό μίγμα νέων και παλιών.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τερματοφύλακες: Γιαν Σόμερ (Γκλάντμπαχ), Γιόνας Ομλίν (Μονπελιέ), Γκρεγκόρ Κόμπελ (Ντόρτμουντ), Φίλιπ Κελν (Σάλτσμπουργκ)

Αμυντικοί: Ρικάρντο Ροντρίγκεζ (Τορίνο), Φαμπιάν Σαρ (Νιούκαστλ), Μανουέλ Ακάντζι (Μάντσεστερ Σίτι), Νίκο Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Σίλβαν Βίντμερ (Μάιντς), Εράι Κέμερτ (Βαλένθια)

Μέσοι: Σερντάν Σακίρι (Chicago Fire), Γκράνιτ Τσάκα (Άρσεναλ), Ρέμο Φρόιλερ (Νότινγκχαμ Φόρεστ), Ντένις Ζακάρια (Τσέλσι), Τζιμπρίλ Σο (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ρενάτο Στέφεν (Λουγκάνο), Εντιμίλσον Φερνάντες (Μάιντς), Φαμπιάν Φράι (Βασιλεία), Μικέλ Εμπίσερ (Μπολόνια), Άρντον Γιασάρι (Λουκέρνη), Φαμπιάν Ρίντερ (Γιουνγκ Μπόις)

Επιθετικοί: Χάρις Σεφέροβιτς (Γαλατασαράι), Μπριλ Εμπολό (Μονακό), Ρούμπεν Βάργκας (Άουγκσμπουργκ), Κρίστιαν Φασνάχτ (Γιουνγκ Μπόις), Νόα Οκαφόρ (Σάλτσμπουργκ)

ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Να κάνουν περήφανο τον Ετό και την παρέα του…

Με τους «δικούς μας» Πιέρ Κούντε (Ολυμπιακός) και Νικολάς Ενκουλού (Άρης) θα παραταχθεί στα γήπεδα του Κατάρ για το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο (20/11 – 18/12) η εθνική του Καμερούν.

Ο μέσος του Ολυμπιακού καθώς και ο στόπερ του Άρη και άλλοτε αρχηγός της ομάδας θα βρίσκονται κανονικά στη μεγάλη διοργάνωση των εθνικών ομάδων που ξεκινάει αποχωρώντας από Πειραιά και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Στην καμερουνέζικη αποστολή βρίσκεται επίσης και ο παλιός μας γνώριμος από το πέρασμά του από ΟΦΗ και Λαμία, Ντεβίν Επασί.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τερματοφύλακες: Αντρέ Ονανά, Ντέβις Επασί, Σιμόν Ενγκαπαντουετνμπού

Αμυντικοί: Ζαν-Σαρλ Καστεγιέτο, Ένζο Εμποσέ, Κόλινς Φάι, Ολιβιέ Εμπαϊζό, Νουχού Τολό, Νίκολας Ενκουλού, Κρίστοφερ Βου

Μέσοι: Ολιβιέρ Εντσάμ, Γκαλ Οντούα, Μάρτιν Χόνγκλα, Πιερ Κούντε, Σάμουελ Γκουέ, Φρανκ Ανγκουίσα “Ζαμπό”

Επιθετικοί: Μπράιαν Εμπεούμο, Μούμι Ενγκαμαλέου, Βινσέν Αμπουμπακάρ, Ζόρζ Κέβιν Ενκουντού, Ζαν Πιερ Ενσαμέ, Έρικ Μάξιμ Σουπό Μοτινγκ, Σουαϊμπού Μαρού, Καρλ Τοκο Εκαμπί, Κριστιάν Μπασογκόγκ, Σάντι Ενγκόμ

Η’ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Με διχασμένο Κριστιάνο και νέο αίμα στο Κατάρ.

Φερνάντο Σάντος έκανε την έκπληξη αφού στην αποστολή βρίσκεται ο Αντόνιο Σίλβα της Μπενφίκα.

Ο 19χρονος αμυντικός έκανε φέτος το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα των Λουζιτανών και μπήκε στην αποστολή των Πορτογάλων παρότι δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα συμμετοχή με την Ανδρών της χώρας του!

Σημειώνεται πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα δώσει το παρών στο 5ο – και πιθανότατα τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του – ενώ αξίζει να τονιστεί ότι ο αμυντικός μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Ντανίλο Περέιρα, θα υπολογίζεται ως στόπερ μαζί με τους Σίλβα, Ντίας και Πέπε.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Κόστα, Πατρίσιο, Σα

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Κανσέλο, Νταλότ, Πέπε, Ρουμπέν Ντίας, Αντόνιο Σίλβα, Ντανίλο, Νούνο Μέντες, Γκερέιρο

ΜΕΣΟΙ: Γουίλιαμ Καρβάλιο, Νέβες, Παλίνια, Βιτίνια, Οτάβιο, Μπρούνο Φερνάντες, Νούνες, Μπερνάρντο Σίλβα, Ζοάο Μάριο

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ρονάλντο, Φέλιξ, Λεάο, Όρτα, Αντρέ Σίλβα, Ράμος

ΓΚΑΝΑ

Με τον «βιονικό» Ινιάκι Γουίλιαμς της Μπιλμπάο που προσφάτως απέκτησε την γκανέζικη υπηκοότητα θα παραταχθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ η εθνική Γκάνας, με τον προπονητή της Ότο Άντο να έχει στη διάθεσή του όλα τα μεγάλα αστέρια της ομάδας, με τον Τόμας Πάρτεϊ της Άρσεναλ να είναι ο απόλυτος ρυθμιστής της μεσαίας γραμμής.

Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Ρίτσμοντ Μποάκι της Λαμίας, παρότι ήταν στην προεπιλογή των 55 παικτών του Άντο.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Λόρενς Ατί-Ζιγκί (Σεν Γκάλεν), Αμπντούλ Μανάφ Νουρουντίν (Έουπεν), Ιμπραχίμ Ντανλάντ (Ασάντε Κατόκο)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μπάμπα Ραχμάν (Ρέντινγκ), Ντάνιελ Αμαρτέι (Λέστερ), Αλεξάντερ Ντικού (Στρασβούργο), Τζόζεφ Αϊντού (Θέλτα), Γκιντεόν Μενσά (Οσέρ), Ντένις Οντόι (Μπριζ), Αλιντού Σεϊντού (Κλερμόν), Μοχάμεντ Σαλισού (Σαουθάμπτον), Ταρίκ Λαμπτέι (Μπράιτον)

ΜΕΣΟΙ: Αντρέ Αγιού (Αλ Σαντ), Τόμας Πάρτεϊ (Άρσεναλ), Μοχάμεντ Κούντους (Άγιαξ), Ντάνιελ-Κοφί Κιερέ (Φράιμπουργκ), Ελίσα Οβούσου (Γάνδη), Ντάνιελ Αφρίγι (Χαρτς οφ Όουκ), Σαλίς Αμπντούλ Σαμέντ (Λανς)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Τζόρνταν Αγιού (Κρίσταλ Πάλας), Καμαλντίν Σουλεμανά (Ρεν), Αμπντούλ Φαταγού Ισαχάκου (Σπόρτινγκ Λισαβόνας) Οσμάν Μπουκαρί (Ερυθρός Αστέρας), Ινιάκι Γουίλιαμς (Μπιλμπάο), Αντουάν Σεμένιο (Μπρίστολ Σίτι), Καμάλ Σοβά (Μπριζ)

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 

Ο ποδοσφαιρικός ρομαντισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Και Καβάνι και Σουάρες και Νούνιες. Η τριάδα στην επίθεση της Ουρουγουάης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τρομάζει κόσμο και σε συνδυασμό με τους ποιοτικότατους χαφ από πίσω τους συνθέτει μία ομάδα από τα παλιά, με την ελπίδα οι Ουρουγουανοί να βγουν ξανά στους δρόμους, όπως έγινε το 2010 στη Νότια Αφρική.

Φυσικά από την αποστολή δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι Βαλβέρδε, Μπεντανκούρ, Κόατες και Αραούχο, με τον Μουσλέρα να είναι για τέταρτο σερί Μουντιάλ η πρώτη επιλογή κάτω από τα δοκάρια.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τερματοφύλακες: Σέρχιο Ροτσέτ (Νασιονάλ), Φερνάντο Μουσλέρα (Γαλατάσαραϊ), Σεμπαστιάν Σόσα (Ιντεπεντιέντε)

Αμυντικοί: Ντιέγκο Γκοντίν (αρχηγός, Βέλες Σάρσφιλντ), Χοσέ Χιμένες (Ατλέτικο), Ρόναλντ Αραούχο (Μπαρτσελόνα), Κοάτες (Σπόρτινγκ), Μαρτίνς Κάσερες (Λος Άντζελες Γκάλαξι), Ματίας Ολιβέρα (Νάπολι), Γκιλιέρμο Βαρέλα (Φλαμένγκο), Χοσέ Λουίς Ροντρίγκες (Νασιονάλ), Ματίας Βίνα (Ρόμα)

Μέσοι: Φεντερίκο Βαλβέρδε (Ρεάλ), Ροντρίγκο Μπεντανκούρ (Τότεναμ), Ματίας Βεσίνο (Λάτσιο), Λούκας Τορέιρα (Γαλατάσαραϊ), Μανουέλ Ουγκάρτε (Σπόρτινγκ), Νικολάς ντε λα Κρους (Ρίβερ Πλέιτ), Ντε Αρασκαέτα (Φλαμένγκο)

Επιθετικοί: Λουίς Σουάρες (Νασιονάλ), Έντινσον Καβάνι (Βαλένθια), Ντάργουιν Νούνιες (Λίβερπουλ), Μάξι Γκόμες (Τράμπζονσπορ), Φακούντο Πελίστρι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φακούντο Τόρες (Ορλάντο Σίτι), Αγκουστίν Κανόμπιο (Ατλέτικο Παραναένσε)

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Ο «μάγος» και… ερυθρόλευκους Ίνμπομ στο τουρνουά της καριέρας του!

Ο σούπερ σταρ της Τότεναμ Σον Χέουνγκ – Μιν από το Κύπελλο Ασίας του 2015 και έπειτα δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στην εθνική.

Έχει δεχτεί κριτική για τις εμφανίσεις του, όμως τους τελευταίους μήνες έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του. Το βάρος στην άμυνα θα σηκώσει ο παίκτης της Νάπολι, Κιμ Μιν – Τζάε και στη μεσαία γραμμή ο Χουάνγκ Ιν – Μπέομ μαζί με τον Σον Τζουν – Χο, ο οποίος το καλοκαίρι βρέθηκε μία ανάσα από τη μετακίνηση του στην Πρέμιερ Λιγκ. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να παίξει με σύστημα 4-3-3 και άκρως επιθετικό προσανατολισμό.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τερματοφύλακες: Κιμ Σεουνγκιού, Σον Μπουμκεούν, Γιο Χιεονγού

Αμυντικοί: Κβον Κιονγκβόν, Κιμ Μουνχβάν, Κιμ Μινγιάε, Κιμ Γιουνγκβόν, Κιμ Γινσού, Κιμ Τεχβάν, Γιουν Γονγκιού, Τσο Γιουμίν, Χονγκ Τσουλ

 Μέσοι: Κβον Σανγκγκχούν, Να Σανγκό, Πάικ Σαουνγκό, Σον Γιουνχό, Σον Χεουνγκ-Μιν, Σονγκ Μινγκιού, Λι Κάνγκιν, Λι Γαεσούνγκ, Γιουνγκ Βογούνγκ, Γέονγκ Βουγεόνγκ, Χουάνγκ Ινμπεόμ, Χουάνγκ Χετσάν

Επιθετικοί: Τσό Γκουεσούνγκ, Χουάνγκ Ουί-Τζο.

Καλή διασκέδαση κι ας το πάρει ο καλύτερος. Δηλαδή ο πιο ικανός και τυχερός, γιατί στα νοκ-άουτ εμείς οι ουδέτεροι είμαστε πάντα με τα αουτσάιντερ. 

Athlosnews.gr

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς