16.9 C
Athens

Παραδοχή Ντάις: «Μάθαμε πολλά από τον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής της Μπέρνλι θεωρεί ότι η ομάδα του κέρδισε κάποια πράγματα, παρά τον αποκλεισμό της από τους «ερυθρόλευκους»

Μεγάλη δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου και ένα σημαντικό μέγεθος στην Ευρώπη αποτελεί ο Ολυμπιακός και αυτό καταδεικνύεται και από την παραδοχή του προπονητή της Μπέρνλι.

Ο Σον Ντάις παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Lancashire Telegraph», στην οποία μίλησε για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ του Europa League. «Νομίζω ότι μάθαμε πολλά από τον Ολυμπιακό, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρα και πιστεύω ότι η ομάδα (σ.σ. Μπέρνλι) θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή τη γνώση στο έπακρο», είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός απέκλεισε τους «Κλάρετς» με νίκη 3-1 στο Καραϊσκάκη και ισοπαλία 1-1 στην Αγγλία, σταματώντας την πορεία τους προς τους ομίλους, καθώς είχαν αφήσει εκτός τις Αμπερντίν και Μπασάκσεχιρ.

«Έχουν ακουστεί πολλά, αλλά να είστε σίγουροι ότι κανένας δεν ήθελε να αποκλειστούμε», τόνισε ο Ντάις και συνέχισε: «Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Σίγουρα υπάρχουν πολλές εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν στο μέλλον, τόσο για μένα, όσο και για τους ποδοσφαιριστές μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς