19.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι δύο δρόμοι του Μαρσέλο και η πρόταση για την επιστροφή του στη Ρεάλ

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην οριστική του έξοδο από το Καραϊσκάκη: οι δύο επιλογές με φόντο το άμεσο μέλλον, η Βραζιλία και ο ρόλος της Ρεάλ στο σενάριο της πρόωρης απόσυρσής του

Οι δρόμοι του Μαρσέλο και του Ολυμπιακού, όπως όλα δείχνουν, θα χωριστούν μέχρι τον Γενάρη, καθώς ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν κατάφερε να πείσει τον Μίτσελ για την αγωνιστική του ετοιμότητα και δεν υπολογίζεται.

Ο ΑΘΛΟΣ σας είχε ενημερώσει εγκαίρως για αυτή την εξέλιξη, γράφοντας πως ο Ολυμπιακός ψάχνει την ιδανική «φόρμουλα» για την αποδέσμευση από τα συμβόλαια βαριά συμβόλαια των Μαρσέλο και Βρσάλικο, κάτι που, τουλάχιστον, σε ό,τι αφορά στον Βραζιλιάνο αμυντικό θα δρομολογηθεί άμεσα.

Οι Ισπανοί ήρθαν σήμερα Σάββατο (19/11) να ρίξουν στο τραπέζι τα δύο ενδεχόμενα για το μέλλον του 35χρονου άσου, βάζοντας στο κάδρο μέχρι και την επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον ρόλο του πρεσβευτή της ομάδας σε όλο τον κόσμο.

Το δεύτερο και μάλλον πιο «σκληρό» ενδεχόμενο για τον Μαρσέλο τον φέρνει αντιμέτωπο με την πρόωρη απόσυρση, εκτός κι αν επιλέξει να συνεχίσει την πλούσια καριέρα του στη Βραζιλία, με τις Μποταφόγκο και Φλουμινένσε να έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ο Μαρσέλο που, όπως και να χει αποτέλεσε μία από τις πιο ιστορικές μεταγραφές του Ολυμπιακού βάσει ονόματος και καριέρας, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Πειραιά και την ελληνική Super League, όπου μέχρι τώρα έχει καταγράψει μόλις 5 συμμετοχές και 121 λεπτά συμμετοχής με την ερυθρόλευκη φανέλα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από τη μία η πρόταση μόνιμης επιστροφής στη Μαδρίτη για τη Ρεάλ από διαφορετικό πόστο, από την άλλη η Βραζιλία και στη μέση ο Πειραιάς, στον οποίο δεν μπόρεσε να βρει το νέο και ίσως τελευταίο ποδοσφαιρικό του λιμάνι…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς