17.2 C
Athens

Το «todo fichajes» επικαλείται ρεπορτάζ του ΑΘΛΟΥ για το μέλλον των Μαρσέλο και Βρσάλικο στον Ολυμπιακό

Μία από τις μεγαλύτερες σελίδες αθλητικής ενημέρωσης στην Ισπανία αναδημοσίευσε το ρεπορτάζ του athlosnews για το τι μέλλει γενέσθαι με τους Μαρσέλο και Βρσάλικο στον Ολυμπιακό, που πλέον βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από το Καραϊσκάκη

Ο ΑΘΛΟΣ έγραψε τα πράγματα με το όνομά τους αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι για τους Μαρσέλο και Βρσάλικο με τη φανέλα του Ολυμπιακού και μία από τις μεγαλύτερες (βάσει αριθμών) ισπανικές σελίδες αθλητικής ενημέρωσης στο Twitter (todo fichajes) επικαλείται το συγκεκριμένο ρεπορτάζ σχολιάζοντας τη μηδαμινή προσφορά των δύο άλλοτε αστέρων της Ρεάλ και της Ατλέτικο, που πλέον βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Ολυμπιακός: Αναζητείται φόρμουλα για άμεση λύση των συμβολαίων Μαρσέλο και Βρσάλικο

Το ιδανικό σενάριο για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, θα ήταν η άμεση λύση των συμβολαίων των δυο σταρ που δεν πρόσφεραν το παραμικρό παρά τις τυμπανοκρουσίες. Και όλα δείχνουν πως οι άνθρωποι των Πειραιωτών αναζητούν τη φόρμουλα που θα τους απαλλάξει από δυο βαριά συμβόλαια με μηδενική αγωνιστική προσφορά.

Αυτά έγραψε το athlosnews.gr στις 15 Νοεμβρίου, με τους Ισπανούς τρεις ημέρες αργότερα να φέρνουν στο προσκήνιο το συγκεκριμένο ζήτημα, βάζοντας την πηγή της είδησης, σε αντίθεση με ό,τι (δεν) κάνουν τα ελληνικά Μέσα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

«Σύμφωνα με πληροφορίες του @athlosnews_gr ο Ολυμπιακός αναζητά τη φόρμουλα για να λύσει τα συμβόλαια του πρώην αριστερού μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο, που είναι σε κακή κατάσταση και υπέρβαρος, και του πρώην δεξιού μπακ της Ατλέτικο, Σίμε Βρσάλικο, λόγω των συνεχών τραυματισμών του».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς