24.6 C
Athens

Η δημόσια τοποθέτηση της Μ. Γιουνάιτεντ για τη συνέντευξη του Ρονάλντο: «Πάρθηκαν ενδεδειγμένα μέτρα ως απάντηση»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το απόλυτο πρόσωπο των τελευταίων ημερών κι όχι λόγω των αγωνιστικών του κατορθωμάτων αλλά των όσων αποκάλυψε στην αποκλειστική του συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν και «καίνε» μια και καλή το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ τάχθηκε κατά των Κόκκινων Διαβόλων και τα… έβαλε από τον προπονητή μέχρι και τον τελευταίο παίκτη του ρόστερ, αναφέροντας με νόημα ότι «στο Όλντ Τράφορντ, σε αυτή τη δεύτερη θητεία μου, ένιωσα ότι ήμουν το μαύρο πρόβατο, δεν με σεβάστηκε κανείς».

Ο ιστορικός σύλλογος του Μάντσεστερ μετά και το δεύτερο μέρος της πολυσυζητημένης συνέντευξης του CR7 τοποθετήθηκε ξανά δημόσια με αφορμή τα όσα δήλωσε ο άλλοτε σούπερ σταρ της, καθώς πλέον είναι θέμα χρόνου και τυπικών διαδικασιών η αποδέσμευσή του.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισε από το πρωί της Παρασκευής να παίρνει τα ενδεδειγμένα μέτρα, ως απάντηση στην πρόσφατη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στα μέσα ενημέρωσης. Δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση των Κόκκινων Διαβόλων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς