18.2 C
Athens

Γιαννούλης: Περίμενα καιρό την επιστροφή μου, τέτοια ματς πρέπει να τα καθαρίζουμε

Στην αγωνιστική δράση έχει επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό ο Δημήτρης Γιαννούλης μετά τον τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός για δύο μήνες.

Ο Έλληνας μπακ αγωνίστηκε μετά από καιρό και για λογαριασμό της εθνικής στο φιλικό με τη Μάλτα και όπως δήλωσε περίμενε πολύ καιρό για αυτή τη στιγμή.

Όσον αφορά το παιχνίδι, στάθηκε και αυτός στο πέναλτι που δεν δόθηκε ελέω και της απουσίας VAR και τόνισε πως τέτοια παιχνίδι πρέπει να καθαρίζονται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μας αφήνει πικρή γεύση το αποτέλεσμα. Η ισοπαλία δεν είναι αρκετή, σήμερα δεν τα καταφέραμε. Είχαμε αρκετές φάσεις που μπορούσαν να γίνουν γκολ. Ένα πέναλτι που δεν δόθηκε, σήμερα δεν υπήρχε το VAR. Τέτοια ματς πρέπει να τα καθαρίζουμε».

Για το τι θα πρέπει να βελτιώσει η Εθνική: «Οι στιγμές που χάνουμε τη συγκέντρωσή μας. Είμαστε καλύτερη ομάδα από την αντίπαλη. Πρέπει να κάνουμε και την τελική πάσα καλύτερα για να έρθουν τα γκολ».

Για την επιστροφή του στην Εθνική: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Περίμενα καιρό αυτή τη στιγμή. Θέλω λίγο χρόνο για να επανέλθω στο 100%, μιας και είναι τα πρώτα μας μετά τον τραυματισμό του. Θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό για την Εθνική».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς