12 C
Athens

Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ προανήγγειλε την άμεση αποχώρηση του Ντε Λα Φουέντε από τον Ολυμπιακό

Ο Αμερικανός επιθετικός βρίσκεται κοντά στην έξοδο από τον Ολυμπιακό, με τον πρόεδρο της Μαρσέιγ να αποκαλύπτει πως ο 21χρονος θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα

Ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, ούτε για τη Μαρσέιγ τα πράγματα κύλησαν ιδανικά αυτούς τους πρώτους μήνες του δανεισμού του ποδοσφαιριστή στους Ερυθρόλευκους.

Ο Αμερικανός βρέθηκε από αρκετά νωρίς εκτός πλάνων έχοντας καταγράψει μόλις πέντε συμμετοχές και με τον Μίτσελ δεν πήρε σε κανένα ματς χρόνο συμμετοχής. Οι Ερυθρόλευκοι που θα προχωρήσουν σε ξεσκαρτάρισμα και ήδη αναζητείται τρόπος για να αποχωρήσουν οι Βρσάλικο και Μαρσέλο, σκοπεύουν να λήξουν εσπευσμένα τον δανεισμό του 21χρονου ποδοσφαιριστή ο οποίος θα επιστρέψει στη Μαρσέιγ και θα δοθεί αλλού για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αυτό δήλωσε ξεκάθαρα ο Πάμπλο Λονγκόρια σε γαλλικό Μέσο και είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει και τυπικά ο Αμερικανός.

«Ο δανεισμός του Κόνραντ είναι μια ειδική κατάσταση, στην οποία πρέπει να βρούμε μια λύση. Τα πράγματα πήγαν άσχημα στον Ολυμπιακό και δεδομένα θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα», ανέφερε ο πρόεδρος του ιστορικού γαλλικού κλαμπ και πλέον αναμένονται άμεσα οι εξελίξεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς