18.4 C
Athens

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τοποθετήθηκε δημόσια για την πολυσυζητημένη συνέντευξη του Ρονάλντο

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκανε άνω κάτω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν αναχωρήσει για το Κατάρ και η διοίκηση του συλλόγου τοποθετήθηκε επίσημα προμηνύοντας νέα απάντηση στα επόμενα 24ωρα

Άνω κάτω έχει κάνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη συνέντευξη-βόμβα που παραχώρησε στον Πιρς Μόργκαν και θα δημοσιευθεί ολόκληρη την Τετάρτη.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πέρα από τα πολύ απαξιωτικά σχόλια που έκανε τόσο για τον Έρικ Τεν Χαγκ, τον Ραλφ Ράνγκνικ και τον Γουέιν Ρούνεϊ, αναφέρθηκε με πολύ αρνητικό τόνο στην ομάδα του και προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερους τριγμούς από αυτούς που δημιούργησε το περασμένο καλοκαίρι.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι τοποθετήθηκαν επίσημα και ουσιαστικά ξεκαθάρισαν πως θα πάρουν θέση μόλις δημοσιευθεί ολόκληρη η συνέντευξη:

«Θα απαντήσουμε όταν θα έχουμε πλήρη εικόνα των γεγονότων. Η συγκέντρωσή μας παραμένει στην προετοιμασία για το δεύτερο κομμάτι της σεζόν και στη συνέχεια του μομέντουμ, της πίστης και της ενότητας ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές, στο σταφ και τους οπαδούς», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς