18.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για τον μυϊκό τραυματισμό του Σωκράτη και το διάστημα της απουσίας του

Ο Σωκράτης κατέθεσε ψυχή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε λίγο πριν το φινάλε - Το χρονικό διάστημα της απουσίας του και η δεδομένη ενίσχυση στα στόπερ

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου της Super League, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να είναι ο πολυτιμότερος παίκτης των Ερυθρολεύκων.

Ωστόσο, λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης και μετά την υπερπροσπάθειά του ο πολύπειρος στόπερ και αρχηγός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε σε μία δυνατή μονομαχία με τον Λιβάι Γκαρσία αποκομίζοντας έναν μυϊκό τραυματισμό που όπως όλα δείχνουν θα τον κρατήσει εκτός για περίπου 4-5 εβδομάδες.

Με λίγα λόγια, ο Σωκράτης θα απουσιάσει από τη μίνι χειμερινή προετοιμασία των Πειραιωτών στην Μπαρμπέγια της Ισπανίας, η οποία θα ξεκινήσει στις 28 Νοεμβρίου με την επιστροφή στην Ελλάδα να έχει προγραμματιστεί για τις 8 Δεκεμβρίου, διάστημα στο οποίο ο Ολυμπιακός θα δώσει τρία δυνατά φιλικά προετοιμασίας.

Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ έχε δώσει εντολή για την απόκτηση τουλάχιστον ενός πρωτοκλασάτου στόπερ με δεδομένο ότι στην προετοιμασία εν μέσω Μουντιάλ οι διαθέσιμοι κεντρικοί αμυντικοί θα είναι μόλις τρεις (Μπα, Ρέτσος, Ντόη), καθώς ο Σισέ θα βρίσκεται με τη Σενεγάλη στο Κατάρ.

Για τον Σωκράτη, η επιστροφή στη δράση αναμένεται από το ξεκίνημα του νέου έτους και λογικά θα απουσιάσει από τα παιχνίδια του Δεκεμβρίου με ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης.

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς