21.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο προγραμματισμός της χειμερινής προετοιμασίας και τα «κλεισμένα» φιλικά

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον α' γύρο στη Super League με την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ κι έχει ήδη το μυαλό του στην... χειμερινή μίνι προετοιμασία εν μέσω Μουντιάλ για να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στα μέσα Δεκέμβρη - Τα κλεισμένα φιλικά, η Ισπανία και η Νότιγχαμ

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ και έκλεισε τον πρώτο γύρο όντας στο -12 από την κορυφή, με τους Ερυθρολεύκους πάντως να έχουν φτιάξει την ψυχολογία τους και να έχουν πίστη ότι με μία καλή προετοιμασία στη χειμερινή διακοπή για το Μουντιάλ, όλα μπορούν να αλλάξουν.

Όπως αποκάλυψε ο Μίτσελ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου οι Ερυθρόλευκοι θα δώσουν τουλάχιστον τέσσερα φιλικά προετοιμασίας στο διάστημα από τις 22 Νοεμβρίου μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, με αυτό κόντρα στη Νότιγχαμ (10/12) στο «Γ. Καραϊσκάκης» να είναι το πιο δυνατό.

Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο ότι από τις 28 του Νοέμβρη μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου η ομάδα θα μεταβεί στην Ισπανία για μία μίνι προετοιμασία, εκεί όπου θα δώσει τρία ακόμη δυνατά φιλικά παιχνίδια.

Το πρώτο θα είναι κόντρα στην Κόβεντρι την πρώτη ημέρα του Δεκέμβρη, το δεύτερο με μία ομάδα από το Βέλγιο στις 5/12 και το τρίτο πριν τη Νότιγχαμ με έναν ακόμη δυνατό αντίπαλο από ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός.

«Πραγματικά υπάρχει πλάνο για μίνι προετοιμασία στην Ισπανία. Με άφιξη εκεί στις 28 Νοεμβρίου και διάρκεια προετοιμασίας έως και 8 Δεκεμβρίου. Έχουμε προγραμματισμένα φιλικά την 1η Δεκεμβρίου με Κόβεντρι, στις 4 του μήνα με βελγική ομάδα και έχουμε μία αμφιβολία στις 7 Δεκεμβρίου διότι θα παίξουμε ένα ματς στις 10 Δεκεμβρίου με τη Φόρεστ στο Καραϊσκάκη. Θα δούμε το πως θα ανταποκριθεί η ομάδα. Θα υπάρξουν αλλαγές. Θα γίνει μείωση του ρόστερ και προτιμούμε και θέλουμε να δώσουμε χώρο στην ακαδημία», ήταν τα λόγια του Μίτσελ για την χειμερινή προετοιμασία του Ολυμπιακού εν μέσω Μουντιάλ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς