21.2 C
Athens

Βόλος για Κουρομπύλια: «Αν έχει αξιοπρέπεια, οφείλει να παραιτηθεί»

Έξαλλοι (και με τα δίκια τους) είναι στον Βόλο για τις αποφάσεις της Χριστίνας Κουρομπύλια στο ματς των Θεσσαλών με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας τους οι Βολιώτες ζητούν από την βοηθό του χθεσινοβραδινού αγώνα αν έχει αξιοπρέπεια, να παραιτηθεί άμεσα από τη διαιτησία. Κι αυτό γιατί στο ματς της Τούμπας αποφάσισε να σηκώσει τη σημαία της σε μία οριακή φάση (το πιθανότερο είναι ο Οζέγκοβιτς να καλύπτεται) κι ενώ ο επιθετικός του Βόλου είχε περάσει τον Κοτάρσκι κι ήταν έτοιμος να σκοράρει προ κενής εστίας.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Βόλου ΝΠΣ για την Κουρομπύλια (η οποία αναφέρεται ως «Κουρουμπίλια»):

«Κουρουμπίλια με το όνομα! Βοηθός διαιτητή που ταλαιπώρησε και ταλαιπωρεί το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια με την εμμονή και το πάθος της να σηκώνει τη… σημαία ψηλά!!!

Η έκφραση μετάνοιας με το “συγγνώμη έκανα λάθος” στον διάδρομο των αποδυτηρίων δεν την απαλλάσσει των ευθυνών της. Αν έχει αξιοπρέπεια οφείλει να παραιτηθεί. Χθες. Και να μην περιμένει το καλοκαίρι να την αποσύρουν λόγω ορίου ηλικίας.

Τέτοιες αποφάσεις έχουν φέρει τα τελευταία χρόνια τους ξένους διαιτητές στην Ελλάδα και τους Έλληνες σχεδόν στο περιθώριο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς