23.5 C
Athens

Λουτσέσκου: Θα προσπαθήσουμε να έχουμε το ίδιο πρόσωπο και μετά τη διακοπή

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει ακόμα μία νίκη κόντρα στον Βόλο και έκλεισε ιδανικά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, Ραζβάν Λουτσέσκου, σημείωσε μετά το ματς ότι θα προσπαθήσουν να έχουν την ίδια εικόνα και μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

Για το ματς: «Είναι πάρα πολύ θετικό το γεγονός ότι φέρνουμε σε αυτό το χρονικό σημείο, πολλούς παίκτες μέσα στο ροτέισον μας. Έχουν τη σωστή νοοτροπία και είναι αποφασιστικοί και αυτό είναι το σημαντικό για εμάς. Η αλήθεια είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ, θα πρέπει όμως να παραδεχτείτε και τη δουλειά που γίνεται και στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Ίσως μας κόστισε κάποιες στιγμές ότι είμαστε καινούριο σύνολο και κάποια μικρολάθη. Όμως ο χρόνος λειτούργησε υπέρ μας. Και ακόμα και η τύχη που έχω αναφέρει και άλλες φορές, η κακή τύχη, παρουσιάστηκε σήμερα. Στη φάση του πέναλτι που κέρδισαν, ευτυχώς για εμάς δεν μας κόστισε σήμερα. Αλλά είναι αυτό που έχω αναφέρει ξανά.

Τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη από φέτος έχω ξαναπεί πως θα φανούν την επόμενη σεζόν, ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι με φιλοδοξίες και στόχο τη νίκη. Τα πάνω και τα κάτω υπάρχουν, όπως υπάρχουν πολλοί καλοί περίοδοι σε παιχνίδια που κάνουμε».

Για το τι πρέπει να αναμένουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από την ομάδα μετά τη διακοπή: «Ποιος μπορεί να γνωρίζει πως θα είμαστε μετά, θα πάμε στη διακοπή και θα επιστρέψουμε με στόχο να δουλέψουμε. Ο κόσμος πρέπει να περιμένει πως θα ρίξουμε πολλή δουλειά και θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε με το ίδιο πρόσωπο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς