16.4 C
Athens

Μάνταλος: Μου έκανε πέναλτι ο Πασχαλάκης στην τελευταία φάση, ο διαιτητής ήθελε να το λήξει (vid)

Ο Πέτρος Μάνταλος διαμαρτύρεται για την τελευταία φάση της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός της Ένωσης στις δηλώσεις του τόνισε ότι υπάρχει πέναλτι από τον Πασχαλάκη και ότι ο ίδιος δεν είναι οφσάιντ, καθώς η μπάλα καταλήγει στον ίδιο από αμυντικό των Ερυθρολεύκων και όχι από συμπαίκτη του.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ: «Κάναμε το καλύτερο ματς όσο είμαι στην ΑΕΚ. Δεν σκοράραμε αλλά αν εξαιρέσουμε αυτό, κάναμε το καλύτερο 45λεπτο όσο είμαι στην ΑΕΚ. Το να μην σκοράρεις σε τόσες φάσεις, δεν είναι ότι αποτελεί ένα σύνηθες φαινόμενο. Μας κόστισε γιατί φεύγουμε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Με την εμφάνιση όλοι όμως είμαστε ικανοποιημένοι».

Για την τελευταία φάση με τον ίδιο και τον Πασχαλάκη όπου η ΑΕΚ ζητάει πέναλτι: «Είναι περίεργη φάση. Στο τέλος της φάσης υπάρχει πέναλτι από τον Πασχαλάκη. Του είπα του διαιτητή ότι έρχεται η μπάλα από τον αμυντικό σε εμένα και δεν είμαι οφσάιντ. Νομίζω πως έχω δίκιο. Είναι περίεργη φάση και ο διαιτητής θεωρώ πως ήθελε να λήξει το παιχνίδι».

Για την πορεία της ΑΕΚ στον πρώτο γύρο: «Το κύριο χαρακτηριστικό που έχουμε είναι η ένταση που βάζουμε. Επίσης το γήπεδο έχει φέρει τους παίκτες και τον κόσμο κοντά. Έχουμε πίστη στην ομάδα, στον εαυτό μας και βάσει του πρώτου γύρου είμαστε ικανοποιημένοι από το ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει. Σίγουρα όχι βαθμολογικά. Εμείς θα παίζουμε το παιχνίδι που ξέρουμε και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς