23.3 C
Athens

Μίτσελ: Ήμασταν κυρίαρχοι στο δεύτερο μέρος, μας επηρέασε η διακοπή

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε πως η διακοπή μετά το ακυρωθέν γκολ του Χάμες έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να ανασυγκροτηθεί ενώ τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να σκοράρουν στο δεύτερο μέρος

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, παρότι είχε καλές ευκαιρίες για να βάλει το χρυσό γκολ.

Ο Μίτσελ μετά το ματς σημείωσε ότι οι Ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η διακοπή μετά το ακυρωθέν γκολ του Χάμες επηρέασε και έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ανασυγκροτηθούν.

Αναλυτικά:

Για το τι έγινε στο παιχνίδι: «Στο παιχνίδι βρήκαμε την ομάδα που μας έχει δυσκολέψει περισσότερο ως τώρα. Ήταν μια καλή ομάδα, με χαρακτήρα και προσωπικότητα, που στο 1ο ημίχρονο μας δυσκόλεψε πολύ. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, βάλαμε γκολ το οποίο δυστυχώς ακυρώθηκε, αλλά δείξαμε ότι ήμασταν κυρίαρχοι. Ήταν πραγματικά πολύ καλός αντίπαλος, αλλά στο 2ο ημίχρονο θα μπορούσαμε να σκοράρουμε».

Για το αν επηρέασε η διακοπή από τα καπνογόνα: «Μας επηρέασε η διακοπή στο γκολ, γιατί εκείνη τη στιγμή είχαμε καλό ρυθμό. Ήμασταν σε καλή κατάσταση και το γκολ δεν ήρθε τυχαία. Ήρθε επειδή ήμασταν κυρίαρχοι, όπως είπα. Ήμασταν η ομάδα που πίεζε περισσότερο. Η διακοπή έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο να ανασυγκροτηθεί και να βρει τη δύναμή της στο παιχνίδι.

Είχαμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο να ζητήσεις περισσότερα από τους παίκτες μας. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Η ομάδα προσπάθησε πολύ, έδειξε προσωπικότητα στο παιχνίδι, τα έδωσε όλα και είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε».

Για τη διακοπή λόγω του Μουντιάλ: «Έχουμε πέντε εβδομάδες μπροστά μας. Νομίζω είναι αρκετός χρόνος για να δουλέψω με την ομάδα σε τομείς που δεν είχαμε ευκαιρία να δουλέψουμε ως τώρα επειδή είχαμε 1-2 παιχνίδια κάθε εβδομάδα, όπως ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα με τα οποία μπαίνουμε στα παιχνίδια και μπορούν να βελτιωθούν. Γενικά, μπορούμε να βελτιωθούμε και να γίνουμε ομάδα που έχει πιθανότητες. Έχουμε παίξει με ομάδες που βρίσκονται ψηλά στον πίνακα κι έχουμε δείξει ότι είμαστε ανταγωνιστικοί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς