15.9 C
Athens

Κόουλμαν: Δώσαμε στον διαιτητή το δικαίωμα να μας αφήσει με παίκτη λιγότερο

Στο γεγονός ότι ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίκτες στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Κρις Κόουλμαν. Ο προπονητής των Περιστεριωτών σημείωσε ότι είναι απογοητευμένος από το γεγονός ότι έδωσαν δικαίωμα στον διαιτητή και αυτός τους άφησε με παίκτη λιγότερο.

Παράλληλα, ο Κόουλμαν σημείωσε ακόμη ότι ο Τζοβάρας θα έπρεπε να πασάρει στον Φριτζόνσον στη μεγάλη ευκαιρία του Ατρομήτου, ώστε να καταφέρει να μπει η μπάλα στα δίχτυα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

Για το ματς: «Είμαι απογοητευμένος γιατί δώσαμε στον διαιτητή το δικαίωμα να μας αφήσει με παίκτη λιγότερο. Δεν ήταν καλό για εμάς. Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα με παίκτη λιγότερο δεν έχω παράπονο. Είναι δύσκολο να παίζεις με δέκα παίκτες εδώ. Οπότε το μόνο που μπορώ να τους ζητήσω είναι να δώσουν τα πάντα».

Για την πάσα που δεν έδωσε ο Τζοβάρας στο τέλος: «Ο Φριτζόνσον ήταν ελεύθερος και ο Γιώργος μπορούσε να του πασάρει για να σκοράρει. Απέναντι στον Παναθηναϊκό και με δέκα παίκτες έχει μια το πολύ δύο ευκαιρίες. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που έφτιαξε και πήρε τη νίκη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς