15 C
Athens

Εθνική: Οριστικά χωρίς Αγραβάνη και Παπαγιάννη στον «τελικό» με το Βέλγιο

Με «ευρωλιγκάτες» προσθήκες χάρη στον Ολυμπιακό αλλά και σημαντικές απουσίες σε κομβικές θέσεις θα παραταχθεί η εθνική ομάδα στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Με σημαντικές απουσίες σε κομβικές θέσεις θα παραταχθεί στο πολύ κρίσιμο ματς με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου η εθνική Ελλάδας.

Συγκεκριμένα η «γαλανόλευκη», παρόλο που θα ενισχυθεί με τους Παπανικολάου, Λαρεντζάκη και Καλάθη, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος απουσίασε και από τον αγώνα με τη Λετονία λόγω θλάσης.

Ο πάουερ φόργουορντ του Περιστερίου δοκίμασε να προπονηθεί στο ΟΑΚΑ και σήμερα Κυριακή αλλά ένιωσε ενοχλήσεις κι έτσι θα μείνει εκτός από το αυριανό (14/11, 21:30) παιχνίδι στη Μονς.

Παράλληλα, οριστικά εκτός έμεινε και ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος παρότι κλήθηκε από την ΕΟΚ δεν δόθηκε η σχετική άδεια από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη χρησιμοποίησή του.

Αναλυτικά η 12άδα του Δημήτρη Ιτούδη για τον «τελικό» κόντρα στους Βέλγους:

Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Γκίκας, Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Δημήτρης Κακλαμανάκης και Γιώργος Τσαλμπούρης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς