23.4 C
Athens

ΕΟΚ: «Ο Παπαγιάννης κλήθηκε, αλλά δεν δόθηκε άδεια από τον Παναθηναϊκό»

Η διοίκηση της ΕΟΚ εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Δ. Γιαννακόπουλο που ανέφερε ότι ο «Παναθηναϊκός έβαζε πάντα πάνω από όλους την Εθνική Ομάδα» και αποκαλύπτει πως ο Γιώργος Παπαγιάννης κλήθηκε για το κρίσιμο ματς με το Βέλγιο αλλά δεν του δόθηκε η σχετική άδεια από την πράσινη ΚΑΕ

Σε ανακοίνωσή της η ΕΟΚ, μόλις λίγες ώρες μετά την αιχμηρή τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που ζητά την παραίτησή της, εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ που ανέφερε ότι «διαχρονικά ο Παναθηναϊκός, η διοίκηση αλλά και οι πρεσβευτές αυτού έχουν αποδείξει ότι πάνω από όλους έβαζαν την Εθνική Ομάδα».

Επίθεση Γιαννακόπουλου στην ΕΟΚ: «Να κάνει την αυτοκριτική της και να παραιτηθεί»

Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει η ΕΟΚ στην επίσημη ανακοίνωσή της, ο Γιώργος Παπαγιάννης κλήθηκε κανονικά για το ματς με το Βέλγιο αλλά «δεν δόθηκε η σχετική άδεια από την ομάδα του ώστε να δώσει το παρών».

Όλα αυτά δύο μέρες πριν το εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι της εθνικής με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει ήδη δεχθεί να παραχωρήσει τους Λούντζη, Παπανικολάου και Λαρεντζάκη.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΕΟΚ:

«Ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε επίσης κληθεί αλλά δεν του δόθηκε άδεια από την ομάδα του να δώσει το “παρών”. Η επικοινωνία θα συνεχιστεί με την προσδοκία ο παίκτης να συμμετάσχει στην αποστολή που θα ταξιδέψει για το Βέλγιο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς