17.6 C
Athens

Επίθεση Γιαννακόπουλου στην ΕΟΚ: «Να κάνει την αυτοκριτική της και να παραιτηθεί»

Ο Δ. Γιαννακόπουλος ζητά από την διοίκηση της ΕΟΚ να παραιτηθεί μετά την ήττα της εθνικής από τη Λετονία για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ και ρίχνει... μπηχτές για «κάποιες ομάδες που δεν έδιναν ποτέ παίκτες στην γαλανόλευκη τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός αποτελούσε τη ραχοκοκαλιά των επιτυχιών»

Σφοδρή επίθεση κατά της ΕΟΚ εξαπέλυσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μία μέρα μετά την βαριά ήττα της εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Λετονία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στη θέση του ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός η ΕΟΚ πρέπει «να κάνει την αυτοκριτική της και να παραιτηθεί άμεσα» με αφορμή την πιθανότητα μη συμμετοχής της Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ, ενώ πρόσθεσε με νόημα και… μπηχτές για «κάποιες ομάδες» που τα παλαιότερα χρόνια δεν έδιναν τους παίκτες τους στην «επίσημη αγαπημένη» όσο «ο Παναθηναϊκός αποτελούσε τη ραχοκοκαλιά των επιτυχιών σε εθνικό επίπεδο».

Αναλυτικά η θέση του Δ. Γιαννακόπουλου:

«Διαχρονικά ο Παναθηναϊκός, η διοίκηση αλλά και οι πρεσβευτές αυτού έχουν αποδείξει ότι πάνω από όλους έβαζαν την Εθνική Ομάδα.

Άλλωστε ο Παναθηναϊκός ήταν και η ραχοκοκκαλιά πάντα της Εθνικής των επιτυχιών που δυστυχώς ανήκουν στο παρελθόν.

Άλλες είναι οι ομάδες που επί χρόνια δεν έδιναν χωρίς λόγο τους αθλητές τους…

Καλά θα κάνει η έως τώρα πλήρως αποτυχημένη διοίκηση της ΕΟΚ αλλά και οι θεσμοί της να κάνει την αυτοκριτική της και να παραιτηθεί και να μην πιέζουν – εκβιάζουν από κάθε κατεύθυνση, ώστε να προετοιμάζουν δικαιολογίες και φταίχτες σε πιθανή αποτυχία, να πετύχει τα απολύτως δεδομένα βάσει προϊστορίας…».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς