18 C
Athens

Αρκετοί κατάσκοποι ευρωπαϊκών ομάδων στο Καραϊσκάκη για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ

Έντονο είναι το ενδιαφέρον των σκάουτερ ομάδων της Ευρώπης για το αποψινό ντέρμπι στο Φάληρο - Οι παίκτες που «τραβάνε» τα βλέμματα, η Σεβίλλη και η Φερεντσβάρος

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ κλείνει το πρόγραμμα του πρώτου γύρου στη Super League και όπως φαίνεται αποτελεί πόλο έλξης για αρκετούς «κατασκόπους» ευρωπαϊκών ομάδων, που θα βρεθούν απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να σκανάρουν από κοντά παίκτες των δύο ομάδων.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Η μάχη του άξονα και οι σταθερές στη σκακιέρα των Μίτσελ και Αλμέιδα

Άνθρωποι της Σεβίλλης, της Φερεντσβάρος κι άλλων ομάδων που για διάφορους λόγους δεν έχουν γίνει γνωστές θα δώσουν το «παρών» στο φαληρικό γήπεδο έχοντας βάλει στο… μάτι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και από τις δύο ομάδες.

Από τη μία ο Ντόη που αποκτά βασικό ρόλο στον φετινό Ολυμπιακό και ο Μασούρας και από την άλλη ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν την αγορά της Ισπανίας.

Υπενθυμίζεται ότι άλλωστε οι σχέσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού με αυτή της Σεβίλλης είναι αρκετά καλές, από τη στιγμή του deal με τον Ρόνι Λόπες (πλέον αγωνίζεται στην Τρουά) και μετά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς