21.3 C
Athens

Τιμωρία για Κλοπ, δεν θα κάτσει στον πάγκο κόντρα στη Σάουθαμπτον

Χωρίς τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο θα αντιμετωπίσει η Λίβερπουλ τη Σάουθαμπτον. Ο Γερμανός τεχνικός τιμωρήθηκε από τη FA με μία αγωνιστική για την κόκκινη κάρτα, που δέχθηκε στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα της Λίβερπουλ με τη Σίτι και συγκεκριμένα στο 86ο λεπτό ο Γιούργκεν Κλοπ είδε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή. Ο προπονητής των Reds διαμαρτυρήθηκε έντονα για μη καταλογισμό φάουλ στον Σαλάχ με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Η αγγλική Ομοσπονδία αποφάσισε να τιμωρήσει περεταίρω τον Κλοπ και έτσι του επέβαλε την ποινή της μίας αγωνιστικής. Η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί τη Σάουθαμπτον (12/11) χωρίς τον Γερμανό στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ.

Η FA τιμώρησε τον Γιούργκεν Κλοπ με ποινή αποκλεισμού ενός αγώνα για την κόκκινη κάρτα στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι και ως εκ τούτου, ο Γερμανός τεχνικός θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Σαουθάμπτον (12/11).

Ο Γιούργκεν Κλοπ δέχτηκε κόκκινη κάρτα λίγο πριν το φινάλε του ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να τον αποβάλει στο 86′ λόγω της έκρηξή του για το φάουλ που δεν δόθηκε στον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Γερμανός τεχνικός, που κατηγορήθηκε για φραστική επίθεση στον βοηθό προπονητή, Γκάρι Μπέσγουικ, τιμωρήθηκε από την αγγλική Ομοσπονδία (FA) με ποινή αποκλεισμού ενός αγώνα.

Έτσι, θα απουσιάσει από την εντός έδρας αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Σαουθάμπτον το Σάββατο (12/11) για την τελευταία αγωνιστική της Premier League πριν από τη διακοπή για το Μουντιάλ 2022.

Θυμίζουμε ότι η FA έχει ήδη επιβάλει στον Κλοπ πρόστιμο ύψους 30 χιλιάδων λιρών (34.610 ευρώ).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς