15.9 C
Athens

Βέλιτς: Δεχθήκαμε γκολ από μία αμφισβητούμενη φάση, υπήρχε διάστημα που ο Ολυμπιακός είχε τρικυμία

Ο Ολυμπιακός πέρασε με νίκη από το χωράφι της Λιβαδειάς κόντρα στον τοπικό Λεβαδειακό και μετά την «κλοπή» στη Λεωφόρο συνεχίζει με ανεβασμένη ψυχολογία και όμορφο ποδόσφαιρο ενόψει του ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ.

Χάρη στο γκολ του Θανάση Ανδρούτσου από το πρώτο ημίχρονο οι Ερυθρόλευκοι έφυγαν με τη νίκη από τη Λιβαδειά, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είχαν αρκετές μεγάλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον προπονητή του Λεβαδειακού Γιάσμινκο Βέλιτς, οι Βοιωτοί με το παιχνίδι τους ιδίως στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου οδήγησαν τους πρωταθλητές σε «τρικυμία», ενώ όπως υποστήριξε έχασαν το ματς από μία αμφισβητούμενη φάση που «δεν έχει σημασία αν ήταν οφσάιντ ή όχι»…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βόσνιος τεχνικός:

Για το ματς: «Πολλά μπράβο στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που έκαναν, έπαιξαν στο δεύτερο μέρος στα ίσα τον Ολυμπιακό, μην πω πώς τον πιέσαμε. Περιμέναμε το ημίχρονο, αλλά στο 40′ δεχθήκαμε γκολ από μία αμφισβητούμενη φάση. Δεν έχει σημασία αν ήταν ή όχι οφσάιντ. Στο ημίχρονο κάναμε τις απαραίτητες αλλαγές.

Παίζαμε στο δεύτερο μέρος με γραμμή πέντε παικτών στην άμυνά μας και τέσσερις στη μεσαία γραμμή, δώσαμε την ευκαιρία στα μπακ μας να ανεβαίνουν πιο γρήγορα στα πλάγια και κλείσαμε τους χώρους μεταξύ των γραμμών. Υπήρχε διάστημα που ο Ολυμπιακός είχε τρικυμία στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους.

Στο τελευταίο τέταρτο πιέζαμε και ο Ολυμπιακός έπαιξε με μεγάλες μπαλιές, όπου από αυτές στα λάθη τα δικά μας δημιούργησε προϋποθέσεις για να σκοράρει. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, κρίμα για την προσπάθειά μας κυρίως στο δεύτερο μέρος, που δεν επιβραβεύθηκε έστω με έναν βαθμό».

Για τις απαιτήσεις του: «Έχω απαιτήσεις γιατί είναι καλοί παίκτες, πρέπει να έχουν ποδοσφαιρικό εγωισμό, να περιορίζουν τα λάθη. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την εξέλιξή μας ως ομάδα. Σε πολλά παιχνίδια που χάσαμε σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε καταφέρει κάτι καλύτερο βαθμολογικά. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με τους λίγους παίκτες που έχουμε. Προσπαθούμε να πάμε για τη νίκη με οποιονδήποτε αντίπαλο. Έτσι θα αντιμετωπίσουμε και τον ΟΦΗ».

Για τη διακοπή: «Είμαστε λίγο διάστημα στην ομάδα, ήρθα στη μέση μίας διαδικασία. Έπρεπε να αλλάξουμε την ομάδα να την προσαρμόσουμε. Χρειαζόμαστε χρόνο, όπως και για την επανένταξη των ποδοσφαιριστών, έτσι ο ένας μήνας θα είναι χρήσιμος. Είμαστε με λίγους παίκτες εξαιτίας τραυματισμών εδώ και 2-3 εβδομάδες».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς